Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stonerice
őstag
válasz
laychi
üzenetére
Bios verziók nem a gyorsulás céljából készülnek. Bár TDP optimalizálással előfordulhatnak ilyen esetek, amikor gyorsul a vga.
Leginkább feszültség javításra, vagy az ahhoz tartozó órajel hangolásra szolgálnak. Mint tudjuk, elég gyakori, hogy nem megy egy kártya a gyári órajeleken, az alacsony fesz miatt általában. -
djdaniel
senior tag
válasz
laychi
üzenetére
szerintem is fogták és otthagyták, ha nap mint nap bekapcsolta volna vele a gépét és használta volna, akkor biztosan előjött volna a hiba náluk is...
azért elég vicces hogy egy maximum v formula lapban tesztelnek, manapság már mindenkinek ilyen felső kategóriás lapja van otthon, véletlenül sem egy 20k lapban tesztelik le.
-
Stonerice
őstag
válasz
laychi
üzenetére
Szia!
Ebben a verzióban biztos benne van.-- Klikk --Eszközök menü/GPGPU sebességmérés
-
_DiEGO_
őstag
válasz
laychi
üzenetére
7770 tulajokat kérdezném,illetve bárkit aki korrekt választ tud adni,hogy elmegy a pci sloton keresztül,vagy mindenképpen sükséges hozzá a 6 pines táp csati? Nekem nincs a tápomon,most nincs is pénz új tápra,viszont 7770-et akarok venni.
Még ma szeretném megvenni ezért SOS választ kérnék.Ezt olvasva és mert ... ezért tettem be a képet , hogy nem lehet kizáró ok a vétel ...

Igen egy jó konfig legfontosabb , legfontosabb eleme az elég erős jóféle PSU ! Ez mindig is prioritásban az első kell , hogy legyen - ám nagyon sokan pont a gép szívén spórolnak illetve akarnak spórolni .
Helyesen teszed ha inkább vársz és egy jobbfajta tápegységet nézel
-
djdaniel
senior tag
válasz
laychi
üzenetére
420w kb felét ha leadja, én nem kockáztatnám meg.
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/ (kiemelt téma) (m)
500w táp nem kell neki, minőségi 400-as bőven elég, bár ha gondolsz a jövőre akkor nem árt egy nagyobb, ha később netán upgrade-re kerül sor.
-
djdaniel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tanuló pénzt meg kell fizetni