Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bozont
veterán
válasz
andrasko #6398 üzenetére
Majd csinálok rendes mérést képpel később, viszont a jelenlegi eredményemnél a processzor 3,8GHz-en ment/megy (3,3GHz-ről tuningolva), csak a képen éppen működik a CnQ, elfelejtettem terhelést adni amíg a kép készült.
Az alapórajeles eredménynél a processzor is legyen alapon vagy csak a vga?
-
embe
nagyúr
válasz
andrasko #5649 üzenetére
Az én eredményemet nem tennéd be a táblázatba? Köszi!
-
-
dragonfx
veterán
válasz
andrasko #5519 üzenetére
aha értem. itt van a mark11 topikbola screen ez ugye jo? [link]
a vantage.t majd lemérem holnap.
Hát arra lennék kiváncsi, azért kértem alaporajeles tesztet tőled hogy emnnyi az annyi.mennyit dob.
pedig nekem minden alapon megy.5 napja van meg a gép.szoval egyenlőre még konfigolom.nagyátállás volt dx9>dx11, agp>pcie, winxp>win7, ....stb...szoval van dolgom.pl:nfs 4ever
jo lehet uj a windows.
cl8hoz mennyi fezs kéne a vengancenak 1333on?
nézegettem a procim keveset kap.gondolom azért mert nem dual chaneles a ram
-
-
dragonfx
veterán
válasz
andrasko #5479 üzenetére
Nem csak joparan nem javasoltak.nekem nem medium hosszu a nyak hanem abszolut pici, a huto is nem hocsoves.de total eleg.amugy a design.ja ugyanaz mint a nagyobbnak.
na meg nekem kicsi a hazam igy tokeletes.
csak leirtam epp azt hogy mennyire jo, es eleg.a 8as sharkoon venti a leghangosabb nalam,gondolom kikopott mar szegeny,de nem sokaig.:-) -
embe
nagyúr
-
=HG=
addikt
válasz
andrasko #5381 üzenetére
Sajnos ahogy korábban már nekem is írták a virtu "becsapja" a tesztprogikat, így nem valós az eredmény. Nekem is pl egy Heaven tesztben 100-ról 177-re növelte fps értéket a virtu... Ha megnézed játékban már nem szerepel ilyen jól sajna.... Pl egy Hitman bench-ben próbáld meg!..
-
ViZion
félisten
válasz
andrasko #3337 üzenetére
Köszönjük!
12.9 driverrel és win újrahúzással nálam a "bemozdulás" probléma megszűnt. Voltak más gondok is, pár hibásan települt font (echte hibás és windózos duplikált). Viszont BSOD még van, azt írja a net, hogy ram, driver vagy hőmérséklet dolog lehet. Ramot kizárnám, memtest lement, és linux alatt sincs akadás. Csak flash alatt akad ki, nem tudom nem-e flash hiba. Túlmelegedés sincs, stressz teszteket símán viszi a gép, nem akad ki. VGA-ra gyanakodtam, de nem hinném, max. a HW gyorsítás lehet bugos, de akkor mások is jelezték volna gondolom.
-
ViZion
félisten
válasz
andrasko #3221 üzenetére
+1
2012-ben már el kellene jutni legalább egy VLC, MPC, ne'adj Isten KMPlayer szintre, amik rendesen használják a HW-t, "rezzenéstelenül", kodek-szívás nélkül visznek (szinte) mindent.
Emlékszem anno volt próbálkozásom, hogy amiből lehetett a beépítettet használtam, csak a frissítéseket telepítettem, és a melóra használt progikat. Eredmény: katasztrófa, és a rendszer sem lett stabilabb. Utána változtattam: amit lehet portable és/vagy free verziót használok, legkevesebb M$ programmal: tááá-dáámm: boldogabb ember lettem...
Néha azokon szoktam röhögni, akik azt javasolják, h ne rakjunk fel drivert, mert a win7 majd tudja... OK, billentyűzet+egérnél igaz lehet (mondjuk a gamer billemet enm nagyon lehet programozni így), de ezen túl
Jobbá lehetne tenni a windózt, ha kidobnának a számológépen kívül minden progit a vérbe belőle...
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
andrasko #3155 üzenetére
Röviden és tömören így tudnám kifejezni magam:
Kicsit bővebben: Köszi a tesztet! Amikor a felénél tartottam már nagyon örült a búrám, aztán a végén ezzel a (dupla) szellem-a-gépben effektussal megint ott tartok, hogy most akkor wft?!Lehet, hogy ez csak haladó usereknek való kártya, amíg nem állítgatják rajta a frekiket nem érzi igazán jól magát a bőrében.
Te mit használsz frekvencia állítgatásra? (Tudom, tudom, olvassak vissza, de így sokkal gyorsabb, és mégiscsak munkaidő van.
)
-
andrasko
senior tag
válasz
andrasko #3137 üzenetére
Nos.... a villanással kapcsolatban este teszteltem.
(nekem eddig csak PS alatt jelentkezett néha-néha)Teszt1:
- RAM-csere (OCZ 1866Mhz-ról csere Apacher 2000Mhz-re)
- GPU 2D órajel változtatás: 300/600 @ 350/800
A be-be villanás megszűnt.Teszt2:
- RAM (Apacher 2000Mhz)
- VGA 2D órajel eredetin: 300/600
A be-be villanás: nincsTeszt3:
- RAM-visszacsere (Apacher 2000Mhz-ról visszacsere OCZ 1866Mhz-re)
- GPU 2D órajel eredetin: 300/600
A be-be villanás: nincs.A fentiek kicsit ellentmondanak egymásnak: (kiinduló állapot - teszt - ellen-teszt)
Teljes mértékben nem értem, hogy miért, de megszűnt a probléma.
Szerintem, ez még további tesztre szorul, hogy mi is lehetett?!Ui:
Az 2D GPU órajel emelésnél az alábbi "érdekességre" lettem figyelmes:
- Beállított érték: 350/600 - "Apply" után alkalmazott érték: 350/600
- Beállított érték: 350/800 - "Apply" után alkalmazott érték: 350/800
- Beállított érték: 400/600 - "Apply" után alkalmazott érték: 400/1250 -
oliba
őstag
válasz
andrasko #3124 üzenetére
Olyan nincs, hogy restart után álljon alaphelyzetbe, csak olyan van, hogy álljon fel restart után és külön pipa, hogy minimalizálja is magát.
Én a feszültségeket tudom állítani és nem is csak dísznek van. A te nyákod referencia, enyém ASUS által tervezett, így kapott egy feszültségállító cuccot is, amit szoftveresen tudok állítani. A gyári feszem nekem 1,2V. Ez a TOP kártyának a fesze, amit emelni tudok a GPU Tweak progiban 1,25V-ig, amit meg is kap.
A problémám a következő. CCC-ben kikapcsoltam a tuningot, hogy az ne babrálja a GPU Tweakben beállított értéket, de akkor azt kapom, hogy minden restart után a kártya az alap értékre áll be, ami 1120/4600. A ventillátor egyedei vezérlése megmarad és a power target, míg a feszültség és az órajelek a gyári értékre.
Nekem egy olyan beállítás kellene, mint pl az MSI Afterburnerben. Be lehet állítani neki 2D és 3D profilt. Az okés, hogy én mindent lemértem, beállítottam, lementettem az 1-es rublikába, de akkor sem indul el az az érték. Mindig külön kell belépnem oda és Apply-oznom. Ez így gáz. A 2D órajel pedig nálam valamiért 300/600, mikor minden kártya 300/150-es órajelen meg 0,825V körüli feszültséggel.
Ha CCC-ben beállítom a tuning engedélyezését és beállítom a GPU Tweakben kitapasztalt stabil értékeket (1170/5800), akkor azt elérem vele, hogy a memória jó eséllyel fog menni 5800-as értéken, de a gpu pedig észrevételem szerint random jelleggel 1120Mhz-en (gyári), vagy 1170Mhz-en stabilan, de valamikor gondol egyet és az 1,25V-ot amit beállítottam neki nem adja hozzá és egyből csontrafagyás lesz az eredmény.
Ezért kérdeztem meg, hogy ti miket állítgattatok be, hogy tökéletesen működik? 2D órajelet hogyan tudom állítani? Okés, hogy átmegyek a 2D nézetben, de nem abban fog futni a kártya, amit beállítok...
-
törölt tag
válasz
andrasko #3079 üzenetére
Igazad van, elég sok helyen rosszul van feltüntetve.
Akkor legyen ez inkább Sapphire 7770 megbízható -
ViZion
félisten
válasz
andrasko #3051 üzenetére
Mivel a CS4 meghalt (ki volt kapcsolva a W7 swap, lehet, h azért, de nem érek rá most tesztelgetni), így most CS6 trial-al dolgozom. Én driver problémára gondolok. Emlékezzetek a korábbi szériákra, ott is már jócskán volt kártya, mikor még a driverrel sz@ptak a népek: jellemzően játékokban hülyéskedett, akadt, etc... Fogadni mernék rá, hogy pikk-pakk "megjavul" majd pár hónap múlva. Flash-nál a BSoD is sztem a HW gyorsítás miatt van, belegabalyodik a VGA-ba, 'oszt repül a bánatba. Azért sem gondolom, h HW hiba, mert linux alatt -meglepő módon- hibátlan a gép és a zárt AMD driver is. Vásárlás előtt agyaltam is, h NV karit veszek... Nem mondom, hogy bánom, de azért az AMD nyaljon sót
ui.: anno a 4770-el is szívtam (NewmanHD, tőled vettem
) a drivere felülírta az AHCI drivert, a merevlemez átváltott kb. floppy sebességre, király volt. Volt már minden, mire kiderült reinstall során, h ez a baj. Vagy fél évig VGA driver telepítést a chipset AHCI driver telepítés követte, mire javították... Köszi AMD
-
ViZion
félisten
válasz
andrasko #3041 üzenetére
A procim az az, Phenom II 960T, gyárilag 15×200, OC 17×200 @3,4 GHz, CPU-NB gyári 2000 helyett 2200-on, ramok gyári 1600-as értéken.
Már többen kérdezték, a widget az open hardware monitor, ami fontos, hogy beállításokban a felső 4 elé rakjunk pipát, utána a főablakban ki lehet választani melyik szenzorokat rakja tálcára vagy widgetre. Átlátszóságot a widgeten kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest