Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
kerekfej #5548 üzenetére
Most egyelőre ezek alapján átállítottam a GPU/MEM idle órajelét 300/150-ről 300/200MHz-re és bizakodom.
-
andrasko
senior tag
válasz
kerekfej #5449 üzenetére
- egyrészt... a teljesség igénye nélkül készült.
- másrészt... amikor készítettem nem volt sláger márka a 7770-ek között a HIS.
(pl: XFX sincs benne, pont ezért)Egyébként rövidre zárva a HIS 7770-eket:
- iCooler: referencia-klón hűtős (fotón a középső sor)
- iceQ X: egyedi hűtős, 2 heat-pipe-os. (hasonló, mint a Sapphire és a Asus DCU)
(fotón az alsó sor) -
andrasko
senior tag
válasz
kerekfej #5449 üzenetére
- egyrészt... a teljesség igénye nélkül készült.
- másrészt... amikor készítettem nem volt sláger márka a 7770-ek között a HIS.
(pl: XFX sincs benne, pont ezért)Egyébként rövidre zárva a HIS 7770-eket:
- iCooler: referencia-klón hűtős (fotón a középső sor)
- iceQ X: egyedi hűtős, 2 heat-pipe-os. (hasonló, mint a Sapphire és a Asus DCU)
(fotón az alsó sor) -
embe
nagyúr
válasz
kerekfej #5226 üzenetére
Egyébként EBBEN a pillanatban már: 37448 Ft. De ha elolvasnád amit írtam: "Van úgy hogy egy napon belül többször is változik az ára."
Másik hsz-ben: "érdemes naponta többször is árat nézni ott."
Azért szoktam ezt linkelni, mert itt vásároltam többször, illetve véleményem szerint az egyik legismertebb webáruházak közzé tartozik.
-
oliba
őstag
válasz
kerekfej #4590 üzenetére
Ezek a kártyák most sem hangosak, de igen, elviekben sokkal halkabb lesz. A nem hallható és a még jobban nem hallható között is sok különbség van. Egy 700rpm-es ventilátort annyira nem neveznék halknak, de tény, hogy nem hangos.
A ritka lamellázástól valóban kevesebb borda kerül a kártyára, de mindkettőt takarítani kell. Aki nem takarít, annak mindegy, hogy S1, vagy gyári hűtője van.
A kártya hűvösebb lesz, ez tény, de ez a tuningot nem fogja befojásolni, mert ez nem az a széria.
S1-nek van létjogosultsága, de ventit tenni rá, már felesleges. Anno még a HD3850 / 4850-esemre megérte, mert azokat az elején olyan kókány hűtőkkel árulták jó darabig, hogy ezt muszáj volt meglépni, de passzívan még a 4850-esem is vígan futott a játékok alatt 70 fok körül.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
kerekfej #4578 üzenetére
Aranyos, akkor kell venni egy _gyárilag_ passzív 7770-et, arra rádobni egy halk ventit. A probléma NEM az, hogy jobb-e vagy sem a gyárinál, hanem az, hogy a barkácsolással ugrik a gari, aki béna az kinyírhatja a kártyát. Ez olyan, mint az autó fékbetét. Megveheted, kicserélheted otthon is...
Másik az ár/érték arány. Nem éri meg. Annyiért egy nagyobb kari még csak langyi sem lesz ott, ahol a 7770 izzad.
Harmadrészt: a tápom hangosabb, mint a VGA. Akinek a hang számít, az nem 7770-et fog hegesztgetni, amikor egy passzív táp ~40k-tól indul...
Most rendeltem 5450-et, szép és passzív.Aki nem játszik válassza azt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
kerekfej #4571 üzenetére
Ugyan már. A gyári hűtő a műanyag burkolatnak köszönhetően az egész nyákot hűti, az összes alkatrésszel. Az AC pedig csak a gpu-t. Veszel egy hűtőt meg 2 ventit +10k-ért, mikor a gyári hűtővel se megy a Sapphire 64 fok felé, és azt is totál csendben teszi. Rá ne akarj már beszélni, hogy költsek még rá azért 10 ezret, hogy a garanciát is bukjam.
-
Alister71
nagyúr
-
WP14
őstag
válasz
kerekfej #4368 üzenetére
Tisztelt XY Úr!
Az ITPC webshopban adott le rendelés a weboldal pár perces akadozása miatt rosszul rögzítődött.
Ezért elnézését kérjük!
Szeretnénk megkérni, hogy vagy e-mailen vagy egy újabb rendelés leadásával erősítse meg a rendelését.
2 termék közül tud választani:
http://itpc.hu/product.php?id_product=2488
ATI HD7750 SAPPHIRE 7750 1GB DDR5 PCX VGbr. ár: 26300.-
http://itpc.hu/product.php?id_product=2487
ATI HD7750 GIGABYTE GV-R775OC-1GI PCX VGbr. ár: 27250.-
Köszönjük hogy minket választott.
Tisztelettel:
Nedecki TAmás
Vicom Kft -
bozont
veterán
válasz
kerekfej #4053 üzenetére
Azokat már sajnos nem tudom beszerezni, de azért lehet majd következtetni a különbségekre. A 4850 és 70 sok tesztben szerepelt együtt, vissza lehet nézni a különbséget. A 7000-es sorozatról is sok teszt van. Amúgy a 7750, ahogy néztem, az 5770/6770 szintjén van, amik meg a 4870 körül teljesítenek.
Esetleg egy 5830-at bele tudok venni az összehasonlításba, de az nem mennyire volt népszerű kártya. -
ViZion
félisten
válasz
kerekfej #3454 üzenetére
Azért maradt ki, mert az már több generációval régebbi. De nem igazán értem mi a probléma?
4850 az kb. a 4770-em szintjét hozza, annál jóval erősebb -főleg újabb játékokban- a 7770. Fogyasztásra meg kevesebb, mint a 4850-nek, ennyi adat mire nem elég? Hogy megéri-e váltani azt neked kell eldöntened, attól függően mit, mennyit és milyen felbontásban játszol. Játékon kívül mindenre elég ma is a 4850.NovaBlue: Unigine heaven vagy ilyesmit próbálj ki, esetleg másik gépben próbáld ki még a karit, de gyanús, hogy cserés.
-
ViZion
félisten
válasz
kerekfej #3450 üzenetére
Giga azért olcsóbb, mert a ref.-hez képest valamit módosítottak, de nem jött be túlságosan, OC-t kevésbé tolerálja.
mobal: dolgozom, most Win fut, de ha nem felejtem el ránézek. Fedora 17 64 bit, szépen dolgozik, kis beállítási nehézség volt, de AMD driverrel ez már alap.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Delta Force (2024)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest