Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
na, nem nagy itt a pörgés. rátettem a karira egy alap biost, pár napig ment vele, azt mostmár nincs kép. Ez lenne a vége? Lehet az alaplapom nem tetszik neki, de attól még a biosban kéne képet adnia.
-
bossvico
senior tag
Srácok, azt hol tudom megnézni, hogy melyik bios volt az eredeti a kártyához? Azt látom, hogy mi van rajta, de asszem evvel kicsit huzogathatta a régi gazdi, mert a gyári órajelek 875/1225 de ez a bios a techpowerup szerint 950/1200. Mondjuk nem ennyin megy, hanem a gyári értékeken. Vagy csak ez volt a legutolsó bios, azért rakták rá?
Ja meg nem az eredeti VRM chip hűtő van rajta, valami szar, hol tudok hozzá szerezni eredetit? Itt megpróbáltam az aprón, de semmi. Ebayen se nincs. -
bossvico
senior tag
Nekem se jó az 5870. Asszem lötyög az alaplapi pcie foglalatban. Ha kitámasztom akkor megy, de ha felállítom a házat már nem megy. Kezd unalmas lenni. Szerintetk mit csináljak? A 4850 jó. Ja a lap asus p5k se. Lehet, hogy ezek a karik vékonyabbak? De elvileg a pcie lefele kompatibilis, és mégis szar.
Ja a hibák: vagy el se indul, vagy villog a kép, már a biosnál néha csikoz. Ha viszont jól áll, akkor minden teszt faszán fut, játék is megy, ezért gondolom, hogy nem érintkezik jól. Mit lehet csinálni, aljzattal valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest