- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee
tag
Üdvözlet fórumozó társak!
A véleményeteket szeretném kikérni. Úgy áll a dolog, hogy a szerviz nem tud mit kezdeni a 4870x2-es kártyám hibájával és visszaadják a vételárat. Az lenne a kérdésem, hogy melyik kártyára ruházzak be, ha már a nagy része összejön a visszavándorolt pénzből:
Sapphire Radeon HD5870 Vapor-X 2048MB PCIe Ez ugye ha jól tudom nem crossfire technológiát használ, ami talán előnyös tudna lenni, meg a hűtése is ígéretesebb a gyáriaknál. Ha jól vettem ki külföldi tesztekből, akkor ez az 5970-esek után a leggyorsabb ATI.
Másik versenyzőm az 5970-es lenne, de tartok tőle, hogy amennyivel gyorsabb az előbbinél, annyival valószínűleg hangosabb is, ha megjáratom :S A 4870x2-es se a halk működésről híres ugyebár. Meg ez azért jóval drágább is.
Még esetleg valami Eyefinity Edition jöhetne szóba, de kizárt, hogy én 1 monitornál többel használjam bármikor is a számítógépen, ezért ezeket gondolnám utolsónak a "versenyben".
Ki mit gondol, ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest