Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

_Fefe_ tag válasz  hege01

üzenetére hege01

üzenetéreFura, mivel én is Win7 64bit alatt használtam az ATT-t, de nálam zökkenőmentesen futott. A régebbi ATT-k esetén 64bit alatt (az aláírás ellenőrzés miatt) szükség lehetett az "ATTLoader" nevű kis kiegészítő progira (és az UAC letiltására), vagy valamilyen más hasonló funkciót ellátó dologra (Pl.: ReadyDriver Plus), de úgy tudom hogy most már nem szükséges semmilyen ilyen dolog a sikeres telepítéshez 64bit alatt. Esetleg próbáld ki az utolsó verziót : 1.6.9.1486 
- 

Colos1 őstag válasz  hege01

üzenetére hege01

üzenetére#12395: "ha átváltok a 3D profilra akkor csíkos képernyő és fagyi következik." Én is hasonlóan jártam ma, amikor kiválasztottam az órajelet, elfelejtettem a legördülő menüből a feszültséget 0,95 -ről 1,088V -ra áttenni      (#12412) _Fefe_ : Arról tudszt valamit, hogy miért? Meg esetleg egy újabb verzióban benne lesz-e.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest