Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phain
tag
válasz
djculture
üzenetére
Viszont megvan (azt hiszem) a hiba!
Nezegettem a gyarto oldalan talalhato osszes video drivert ami csak letezik a notimhoz, es ott van 2db ( HD Grhapics Media Drive, Wireless Display Manager Driver) amit nem tud felrakni. Ha megnyitom a mappait (tele van HDMI alkonyvtarral) az ott levo leirasba benne van, hogy csakis kizarolag 64bites win7 en mukodik!Szoval win7 64 bit kell

Remelem tenyleg ez lesz a megoldas!
-
phain
tag
válasz
djculture
üzenetére
Szia!
Visszaraktam a win7et, csak az alap driverek vannak fent amit a gyarto ajanlott es amikor bedugom a laptopba a HDMI kabelt, akkor probalkozik a tv de csak annyit ir ki hogy "Nincs Jel"Regebben volt xbox 360 rakotve a TV re, szoval megprobaltam EZT is de sehogy se akar kepet adni ha laptopra van kotve.
mediaboxon, xboxon ahogy rakotom a HDMI kabelt egybol van kep, laptopon semmi.
Valami otlet ? , mert megorulok! -
phain
tag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen vagyok, elnézést ha igen, de talán itt is tud valaki segíteni.
Nagyon kellene egy kis segítség. Egy Mobility Radeon HD 5650 dedikált 1024 MB GDDR3 kártya van a notimban, es egyszerűen amióta win 8.1 van fent nem tudom összekötni a TV vel (Samsung 7 eves LCD 720p-s), de előtte amíg win7 volt fent a gepen, egyszerűen csak rádugtam és már ment is.
Kérlek titeket aki tud akármilyen megoldást (akár alap beállításokat) az kérem segítesen. Nagyon fontos lenne!
Köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest