Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borkai
tag
Üdv! Nemsokára beruháznék egy 5850re, de nem tudom melyik gyártót preferáljam! Egy ideje olvasgatok, először a Gigabyte OC változata tetszett meg, de azt olvastam nincs benne 2d mód.. Az MSI katonai alkatrészes frozr-je meg nem is hűsebb a referenciánál, és nem nagyon húzható.. Itt már kezdtem kétségbeesni, hogy nincs egy normális kártya?? és akkor találtam meg az ASUS DirectCU modelljét. Nálam ez a legjobb, jelenleg. Nálatok? Mit ajánlatok, ha úgy 1gigára húzva használnám 3d-re, de 2d-be maradjon hűvös, halk és takarékos!
[ Szerkesztve ]
-
Borkai
tag
Van itt valaki, akinek Gigabyte 5850OC változata van? Olvastam nem volt rajta 2d "takarékos" mód, de most a gyártó oldalán van egy bios amihez ezt írták:
"ATi Source BIOS Version: 012.019.000.007
SAMSUNG memory
ECLK/MCLK is 765/1000 MHz
Enabled 2D / 3D Dynamic Power Saving function"Próbálta vki? Mert nekem ez a kártya tetszett meg alapból is..
(bios)[ Szerkesztve ]
-
Borkai
tag
Alapjáraton az a véleményem, hogy a referenciát az AMD csinálja, az tuti jó is, nem hallottam róla rosszakat, esetleg a hűtés az amit néha jó ha lecserélnek a gyártók.. De ha nagyon megkutyulják a dolgokat abból csak hibák vannak, ahogy látom a fórumokat. Nem azt mondom, hogy nem értenek hozzá.. A legjobb egy minőségi alkatrészes referencia lap lenne, egy igen durva és halk akár 3slotos hűtővel vagy gyári vizes blokkal és agyon húzott órajellel
[ Szerkesztve ]
-
Borkai
tag
Na ja.. nagy dilemma. Most 5850 sok tuninggal vagy 5870 kevéssel és egy toxic 5850 ára eléggé közel esik egy sima 5870-hez, valamint a tesztből kiderül, hogy 900-ra kell húzni az 50est, hogy beérjen egy alapórajeles 5870et, ennyit azért nem bír mindegyik Hát először összekaparjuk a pénzt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest