Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
ThodEE
üzenetére
Akkor ezek szerint a számok csak ugatnak

Nah de mindegy
Én 4850 ről váltottam nekem ezek sem egy dimenzióban vannak...
Most CPU limites lett elég keményen a szerkezetem... 4850 hez is épp elég volt még a CPU... szóval most egy új konfigot építek lassacskán... alaplap már jön meg a táp egység meg egy új szellős gépházat is kap majd...5870 a 7xxx szériában hol lehetne akkor elhelyezni? 7770 OC vagy annál erősebb azért ?
Amúgy egy FX 6350 4GB 2133 Ram társaságában akarom használni az 5870 et... Ott már lesz nafta... Alaplap meg Asrock 970 extreme 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én 4850 ről váltottam nekem ezek sem egy dimenzióban vannak...
Most CPU limites lett elég keményen a szerkezetem... 4850 hez is épp elég volt még a CPU... szóval most egy új konfigot építek lassacskán... alaplap már jön meg a táp egység meg egy új szellős gépházat is kap majd...