Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
gyurczy
üzenetére
Nos.Nekem is vol hasonló gondom. Powercolor HD5870-es karim ami szemetelt.Észrevétel ha a ATI OVERDRIVE megnyitod látod lent az alap órajelet és GPU o.157 Mem o.300.ilyenkór szokott előjönni.A lényeg a kari akkor szokott szemetelni amikor alap órajelen van.Sajnos az alap órajel érték olyan alacsony,hogy a feszültséget teljesen visszaveszi és a gpu időnként hibádzik,szemetel.Nekem sokszor az asztal is tiszta mákos volt illetve a videófilmek is amiket néztem.Ha a kari 3d alatt pl játék alatt nem hibádzik akkor okés a karinak nincs memória hibája,ez nekem se volt 3d alatt vagyi megjavúlt.Én már a karit gariba visssza vittem és kicseréltettem Giga HD5870-re.Észrevétel.A kari tökéletes asztal windows aztal,háterek szemetelés nincs.De ha teszteled pl: VLC media player-el és nézed az órajeleket lényeg csak a vlc media player menjen filmel az órajel ne emelkedjen akkor szerintem mindenki észre veszi a hibát,hogy filmnézés alatt időnként egy,egy pötty mák mia rossebb nagyon gyorsan felvillan.Ehhez mér éles látás szükséges,mert nagyon ritka és nagyon gyorsan történik az egész.A lényeg nem a driver a hibás hanem a kari szerintem ha nagyon csinálja ahogy nekem Windows 7 ,Wista,és xp alatt is akkor cseréltesd ki mert nemfog driverel megoldódni.Sztem az ATI OVERDRIVE-ban az ATI OVERDRIVE funkciót engedélyezd és álíts be neki nagyobb órajelet ezáltal a fesz is emelkedik automatikusan és próbálld ki működik,e így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Fejlesztői videónaplón a tavasszal megjelenő Marathon
- Társasjáték topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest