- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
gyurczy #5920 üzenetére
Nos.Nekem is vol hasonló gondom. Powercolor HD5870-es karim ami szemetelt.Észrevétel ha a ATI OVERDRIVE megnyitod látod lent az alap órajelet és GPU o.157 Mem o.300.ilyenkór szokott előjönni.A lényeg a kari akkor szokott szemetelni amikor alap órajelen van.Sajnos az alap órajel érték olyan alacsony,hogy a feszültséget teljesen visszaveszi és a gpu időnként hibádzik,szemetel.Nekem sokszor az asztal is tiszta mákos volt illetve a videófilmek is amiket néztem.Ha a kari 3d alatt pl játék alatt nem hibádzik akkor okés a karinak nincs memória hibája,ez nekem se volt 3d alatt vagyi megjavúlt.Én már a karit gariba visssza vittem és kicseréltettem Giga HD5870-re.Észrevétel.A kari tökéletes asztal windows aztal,háterek szemetelés nincs.De ha teszteled pl: VLC media player-el és nézed az órajeleket lényeg csak a vlc media player menjen filmel az órajel ne emelkedjen akkor szerintem mindenki észre veszi a hibát,hogy filmnézés alatt időnként egy,egy pötty mák mia rossebb nagyon gyorsan felvillan.Ehhez mér éles látás szükséges,mert nagyon ritka és nagyon gyorsan történik az egész.A lényeg nem a driver a hibás hanem a kari szerintem ha nagyon csinálja ahogy nekem Windows 7 ,Wista,és xp alatt is akkor cseréltesd ki mert nemfog driverel megoldódni.Sztem az ATI OVERDRIVE-ban az ATI OVERDRIVE funkciót engedélyezd és álíts be neki nagyobb órajelet ezáltal a fesz is emelkedik automatikusan és próbálld ki működik,e így.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest