Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Na örülök, hogy sikerült! Igen a kép nekem is csak elsötétül... de ez legyen a legkevesebb. Ha elülök úgyis kinyomom a monitort, meg a hangfalakat. Viszont ott ahol lehet állítani a "power optionst" az oprendszren belül, be lehet állítani, hogy mikor kapcsolja ki a monitort. Azzal nekem megy.
-
s1ru2
aktív tag
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
Nekem is volt a Full HD bugom és ugyanolyan kártyám van, mint neked csak 3 nap előnnyel
Mostanra tökéletes. Rakjál új Win7-et. Nyugodtan használhatod a 10.1es hotfixes catalystot is. Ennek a linknek a segytségével kalibráld be az MPC-HC-t (gondolom DXVA alatt halt meg). Nekem ezután ment. Továbbá fontos, hogy a videókártyán. Add hozzá HDTV supportban Catalystban a 1080p24Hz-et is. Valamint a Catalystból az AVIVO-t ne telepítsd fel.(illetve én most nem tettem fel és megy.) ÚJ Win7-el most tökéletes minden.(kopp kopp kopp) Továbbá ezt a Direct X frissítést tedd fel, mert nekem enélkül a játékok meg sem akarnak nyikkanni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Inno3D GeForce RTX 5070 Twin X2 OC 12G Bruttó ár!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)