- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cybertrone #15613 üzenetére
Hát ez király. Akkor hülyébbek a gyártónál, mint gondoltam...
25-ről indul, igen. De 87°C-nál is még csak 37%.Akkor most jó nagyot zuhant nálam a termék minőségének megítélése, még hogy szétfő!
Amúgy bios szinten nem lehet szar a vezérlés, mert akkor szokott látványosan leesni a fordulat, mikor betölt a driver. Van, h soft reset-nél 30-40%-ra felpörög és csak driverből szabályoz vissza. -
jonner
tag
válasz
Szia, látom neked is Gigabyte 5870-ed van, melyik verzió pontosan? Amennyiben neked is ez a verzió lenne, megmondanád, hogy idle-ben mennyire veszi vissza a memória órajelet? Ahogy ezen a fórum oldalon láthatod nekem 157 core clock mellett 600 MHz memory clock az érték, ez is csak bios frissítés után, mert előtte 1200 MHz volt folyamatosan.
-
kasa85
őstag
válasz
Hali.Nekem is volt hasonló gondom volt a karival.Ha jól értelmezem 2D ben visszavett órajeleken csinálja ezt a szemetelést.Nálam is volt ehhez hasonló állítólag másoknak bios frissítés segített.A hibája az volt,hogy biosban kevesebb volt a fesz mint ami kellet volna,és elkezdett szemetelni mint atom.A karid meg nem meleg mivel nekem is venti szabályzással alapon volt ekkor hőfokom.A kari 88C foknáll kapcsolt 35-40%ra,és levitte 80-82C fokra az értékeket.A ventit helyedben 40% on tolnám mert az még tűrhető zajszíntel jár,persze nálam a 70% sem volt gond mivel az 5.1el dübörögtettem a gazdaságot
Persze ha van lehetőséged cseréltesd mert nekem is így szűnt meg az ehhez hasonló hibám.
-
kasa85
őstag
válasz
Hali.Nekem is volt hasonló gondom volt a karival.Ha jól értelmezem 2D ben visszavett órajeleken csinálja ezt a szemetelést.Nálam is volt ehhez hasonló állítólag másoknak bios frissítés segített.A hibája az volt,hogy biosban kevesebb volt a fesz mint ami kellet volna,és elkezdett szemetelni mint atom.A karid meg nem meleg mivel nekem is venti szabályzással alapon volt ekkor hőfokom.A kari 88C foknáll kapcsolt 35-40%ra,és levitte 80-82C fokra az értékeket.A ventit helyedben 40% on tolnám mert az még tűrhető zajszíntel jár,persze nálam a 70% sem volt gond mivel az 5.1el dübörögtettem a gazdaságot
Persze ha van lehetőséged cseréltesd mert nekem is így szűnt meg az ehhez hasonló hibám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest