- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Az lehet de ez volt az utolsó szállítás karácsony előtt az tuti. A ventilátorok! nagy valószínűség szerint széria hiba ha ennyi szar, nekem 2-ő 5870-em van és lekopogom még semmi probléma velük, nem kattognak nem csörögnek, de én bebiztosítom magamat kettő tartalék régi 4870-es ventivel biztos a mi biztos. Tudom ugrik a garancia ha megbontom, de én ügyes gyerek vagyok
műszerész és órás csavarhúzóval, ésszel gond nélkül cserélhetőek. Pláne nem fogom visszavinni gariztatni, mivel majd jó ha januárba, februárba kapok helyette mást ha netán behalna, és mi a garancia arra hogy az nem fog kattogni semmi. Csíkozás az is egy gond mindenhol előfordul, pláne ilyen gyorsan kidobott terméknél, meg a Tsmc szar gyártósorainak a 40 nanot nehezen sikerül megvalósítani. De nem olyan nagy az az arány a szar kártyák között, tudom ez azokat a tulajokat nem vigasztalja akiknek garanciába van már a kártyájuk. Gigabytenak volt egy szar szériája ami ventilátor halálban szenvedett, de az csak ha jól tudom az első eresztés volt. A többiekről nem tudok persze ott is becsúszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest