- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Az lehet de ez volt az utolsó szállítás karácsony előtt az tuti. A ventilátorok! nagy valószínűség szerint széria hiba ha ennyi szar, nekem 2-ő 5870-em van és lekopogom még semmi probléma velük, nem kattognak nem csörögnek, de én bebiztosítom magamat kettő tartalék régi 4870-es ventivel biztos a mi biztos. Tudom ugrik a garancia ha megbontom, de én ügyes gyerek vagyok
műszerész és órás csavarhúzóval, ésszel gond nélkül cserélhetőek. Pláne nem fogom visszavinni gariztatni, mivel majd jó ha januárba, februárba kapok helyette mást ha netán behalna, és mi a garancia arra hogy az nem fog kattogni semmi. Csíkozás az is egy gond mindenhol előfordul, pláne ilyen gyorsan kidobott terméknél, meg a Tsmc szar gyártósorainak a 40 nanot nehezen sikerül megvalósítani. De nem olyan nagy az az arány a szar kártyák között, tudom ez azokat a tulajokat nem vigasztalja akiknek garanciába van már a kártyájuk. Gigabytenak volt egy szar szériája ami ventilátor halálban szenvedett, de az csak ha jól tudom az első eresztés volt. A többiekről nem tudok persze ott is becsúszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest