Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Igazából már gari nem volt rajt, itt 1 ph-s taggal garíztatom ( már hónapok óta ) elküldte várok
Procimat sikerült úgy hogy bizakodok. Csak sejtem hogy arra.6950 se rossz, de már lényegtelen beújítottam 1 7970-re, az 5870 (a másik) meg maradt öcsémnek.
Ha esetleg sikerül akkor cseréljem le az 5870-t arra?
-
Hát ugye-hogy-ugye! Mit mondtam én itt?
Nem akartad(tátok) elhinni hogy 5850 et 6870.re cserélik!

és egy kis segítség a döntéshez mindenhol jobb a 6870 tuningot meg a boltosok nem veszik figyelembe!

sz.tem fogadd el mert 6950.et amit szerettél volna cserébe tuti nem fogsz kapni! mert ilyenkor nem azt nézik melyik VGA mennyibe kerül(t)! hanem azt hogy jelenleg a kapható VGA -k közül melyik van a régivel egy szinten! és ez bizony a 6870.es!

-
princeblade
tag
Szerintem az 5850-es nagyon jó kártya, de 6870-est sem szabad megvetnünk, két különböző generációról beszélünk, és az utóbbi a 6xxx-ek erősebbikje, tehát még ha írásban mind ezidáig erősebb az 5850-es tuningpotenciál terén, sosem tudni mit rejt a jövő, én a helyedben belemennék a cserébe! Ha más nem, elpasszolod az új 6870-es, és beszerzel a core i5 mellé egy 5870-es, semmi kétség, azzal új tereket hódíthatsz majd

-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Procimat sikerült úgy hogy bizakodok. Csak sejtem hogy arra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)