- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
ingalls #29959 üzenetére
Nekem mindenképp.
20-50% gyorsulás tapasztalható.
DX11-ben (főleg olyan játékokban ahol van tesszelláció) nagyon szembetűnő a gyorsulás.
BF3, Crysis2, Batman AC stb.
15fokkal hűvösebb mint a dupla ventis 5870-em volt és kevesebbet is fogyaszt.
Eközben hangtalanJa és 860Mhz-ről 1200-ig tudtam tuningolni.
7850 esetében a tuning nem lutri. Garantáltan megy az összes 1050Mhz-en. -
HSM
félisten
válasz
ingalls #29928 üzenetére
Akkor meg szerintem gariztatható is, bár én inkább a sajátom is inkább javítottam, mint a gari, ki tudja, mit művelnek ott vele a venticserén túl...
Pláne, ha esetleg adnak e jó kis refi helyett valami újféle nemrefi gigát, amiket utálok, vagy egy fos 6800-at... Persze, lehet csak paranoiás vagyok...
De ez így legalább biztos volt.
-
HSM
félisten
válasz
ingalls #29915 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy bizonyos fordulatokon olyan hangot kezdett adni bő 2 év után, mint egy dühös méhkas, bzzz, bzzz.
Szétkaptam, kapott a gyári, tökig kiszáradt hidraulikus csapágyas venti egy egészséges adag jóminőségű csapágyzsírt, azóta jobb, mint újkorában.Ezek a hidraulikus csapágyak sajnos nem a tartósságukról híresek (karbantartás nélkül), ezek inkább a halk működésre lettek kitalálva.
Az nehezebb ügy, ha a tiéden golyóscsapágyas venti van, azon csak új csapággyal lehet segíteni tudomásom szerint. -
Grave_444
nagyúr
válasz
ingalls #29918 üzenetére
Mondjuk ez nálam is marha érdekes volt...
Vettem egy 5870 VaporX-et és 1 hónapon keresztül kockázott bizonyos játékokban, lefagyott.
Azt hittem már hibás a kártya és átvertek, aztán a biosban átírtam a feszültségét a memóriáknak és utána jó lett. Ennél a típusnál elvileg azt nem is lehet állítani, nekem mégis így lett jó.Nekem a 940MHz-et ha jól emlékszem vitte. Több fesszel is lefagy?
-
Giot
addikt
válasz
ingalls #19254 üzenetére
Saját tapasztalatom az hogy a legutóbbi driver ami tökéletesen passzolt a VGA-hoz, az a 10.9 . Azóta vannak érdekességek (itt ott bugos SC2, laggoló Dirt2 bár az előbb említett játékban megoldotta egy frissebb driver) mióta a 68XX sorozat megjelent, látszik hogy nem az 58XX sorozata fő csapásirány.
-
CptMisi
őstag
válasz
ingalls #19252 üzenetére
Javíthat, meg ronthat is... teljesítmény biztos sok helyen javulna, újabb játékok néha igénylik a friss drivert... viszont, ha most minden megy rendesen, nincs semmi bajod, nem biztos, hogy érdemes frissíteni. Lehet, hogy az új driverrel problémáid adódnának. Win7 64 bit: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest