Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Szevasz
Ha esetleg új is érdekel az Ipon piszok olcsón árulja őket és másnapra szállítja tehát ha ma megrendeled holnap átveheted (náluk nincs olyan hogy bocs elfogyott vagy még nem jött meg)
A legolcsóbb most:
POWERCOLOR AX5850 1GBD5-MDH PCIE 66.556Ft bruttó
http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_ax5850_1gbd5_mdh_pcie/133080
-
djg
aktív tag
válasz
Toninho13
üzenetére
MSI-vel, az OC verzióval (gyárilag 765/4500).
Majd mindenképp írd meg a Te eredményeidet - akár privibe -, én is kíváncsi lennék miket kapsz.

Egyébként írtam korábban, hogy a Mass Effect aggodalomra adott okot, mert akadt.
Nos, miután fény derült rá, hogy a kari úgy teljesít, ahogy illik neki, indítottam a gammát, hogy folytassam.
Érdekes mód most is szaggatott ott. Leesett 20 fps-re. :S De nagyon érdekes, mert 1 perc után bejavult és stabil 60 fps lett. Olyan, mintha addig szaggatna, míg a ramba be nem tölti az összes textúrát (amit loading alatt kellene neki). Na nem mondom, hogy ezt csinálja, csak valahogy leírtam, hogy el lehessen képzelni. Amúgy nem értem, mi lehet. CoD6 alatt amúgy sima az ügy, 91 fps, ott is csak vmi limit miatt. (full-hd, max.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi