Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomiLi
addikt
válasz
alibaba78 #15894 üzenetére
Armed Assault-ban,hogy szebb legyen a grafika, nem árt megráncigálni a vga-t!!!
Ha meg valaki maximalista akkor ehhez a mutatványhoz még több vga is kell/lehetséges.
Az armed assault motorja szar... Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ha a játékban állítok élsimítást, olyan mintha semmit nem állítottam volna, így a catalyst-ben kell piszkálnom. Na itt jönnek a problémák... "eltűnik" az fps! -
Motion_Blur
félisten
válasz
A játékok nagy részéhez persze simán elég. De ott van pl. a METRO 2033. Ha MINDENT felrakok maxra, DX11-ben, 8xMSAA kb. 10 fps. Ide már a húzás se elég
Én pl. azért húzom hogy F1 2010 ne 40-50 hanem 50-60 fps-el menjen. Nem mindegy! És ehhez még feszt se kell emelni, csak két csúszkát arrébb lökni.
-
válasz
Én az 5970-et tuningolva használom mert több fps kell bc2-be számomra az a játék a fontos kinek mi...van aki csak azért tuningol amit fentebb írtam nem kerül semmibe mivel elég nagy tuning potenciál van ezekbe a kártyákba, de majd jönnek az 5870 tulajok azt leírják.
460sli vel biztosan több fps-ed lesz mint egy darab 5870-el ezt most meg mondom szal ha erre vagy kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest