Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Nagyon köszi a teszteket minden tiszteletem a tiéd ,annyi helyen kerestem de nemtaláltam ilyen részletesen sajnos a 0-la angol tudásom végett
.Meglátszik mennyire nem érdemes vennem még új rendszert mert akkor mindent lekéne cserélnem majdnem mindent.Néztem teszteket az EP45 DS 4 es lapomon vagyis azonos lapon 2db hd5870 el és az igazság az,hogy hiába nem 2x16 osom lesz ha összekötöm hanem sajna csak 2x8 as a sávszélessége,de figyelembe véve pár tesztet a legjobb kari zabálló játék pl crysis,farcry 2 alig 8% különbséget mutatott fel 2x16-os sebességen ami durvánis max 5fps ami ismételten nem ad okot a cserére egy x58-as lapra.A többi játék pedig max 1-2% a különbség ami nevetséges.Szerény véleményem szerint annak ajánlatos ilyen Cori 7 es rendszert vásárolni aki teljes gépet szeretne vásárolni,nomeg aki tehetős,és kihasználja a Core i 7 álltal nyújtotta lehetőségeket pl,gyosabb konvertálást vagy tömörítést stb,de játékra kiválóak a quadok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.Meglátszik mennyire nem érdemes vennem még új rendszert mert akkor mindent lekéne cserélnem majdnem mindent.Néztem teszteket az EP45 DS 4 es lapomon vagyis azonos lapon 2db hd5870 el és az igazság az,hogy hiába nem 2x16 osom lesz ha összekötöm hanem sajna csak 2x8 as a sávszélessége,de figyelembe véve pár tesztet a legjobb kari zabálló játék pl crysis,farcry 2 alig 8% különbséget mutatott fel 2x16-os sebességen ami durvánis max 5fps ami ismételten nem ad okot a cserére egy x58-as lapra.A többi játék pedig max 1-2% a különbség ami nevetséges.Szerény véleményem szerint annak ajánlatos ilyen Cori 7 es rendszert vásárolni aki teljes gépet szeretne vásárolni,nomeg aki tehetős,és kihasználja a Core i 7 álltal nyújtotta lehetőségeket pl,gyosabb konvertálást vagy tömörítést stb,de játékra kiválóak a quadok is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)