- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Nagyon köszi a teszteket minden tiszteletem a tiéd ,annyi helyen kerestem de nemtaláltam ilyen részletesen sajnos a 0-la angol tudásom végett
.Meglátszik mennyire nem érdemes vennem még új rendszert mert akkor mindent lekéne cserélnem majdnem mindent.Néztem teszteket az EP45 DS 4 es lapomon vagyis azonos lapon 2db hd5870 el és az igazság az,hogy hiába nem 2x16 osom lesz ha összekötöm hanem sajna csak 2x8 as a sávszélessége,de figyelembe véve pár tesztet a legjobb kari zabálló játék pl crysis,farcry 2 alig 8% különbséget mutatott fel 2x16-os sebességen ami durvánis max 5fps ami ismételten nem ad okot a cserére egy x58-as lapra.A többi játék pedig max 1-2% a különbség ami nevetséges.Szerény véleményem szerint annak ajánlatos ilyen Cori 7 es rendszert vásárolni aki teljes gépet szeretne vásárolni,nomeg aki tehetős,és kihasználja a Core i 7 álltal nyújtotta lehetőségeket pl,gyosabb konvertálást vagy tömörítést stb,de játékra kiválóak a quadok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest