Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!