Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robi BALBOA

őstag

válasz Dele77 #7557 üzenetére

"Amikor ezt a házat vettem, az x800-as kártyámat tettem bele, nem igen emlékszem, hogy akkoriban lett volna hosszabb kártya az ATi-nál, de kijavítotok úgy is, ha tévedek..."
    Hát igen ezek aszt hiszem csöppet hosszabbak voltak: [link] [link] és még volt egy-két kari Pl: dual 6600gt, dual 6800ultra.

Amúgy a kis kondik nem nagyon számítanak, hogy hány pikofarad vagy nanofarad(csak azért mondom mert nemrég tesóm talált a szemét telepen egy Gigabyte Geforce6600(256mb-os) vga karit amit hazahozott, ő nem is foglalkozott vele de én megnéztem és külsőre annyi volta baja, hogy 4db kis kondi hiányzott róla, mondom próba szerencse(mondjuk soha nem gondoltam volna hogy életre kel) forraszok vissza (egy rosz DDR ramról kis kondik le) rá lett forrrasztve és be a gépbe és egyből ment is és azóta is megy és még a tuningot is kib.szottul bírja ;] ), csak kb akkora legyen mint a többi és kész a gondot az ellenálás okozza mert az már tényleg nem mindegy milyen, de szerintem ha rámérsz a közelben lévő többi ellenálásra és abból lehet, hogy tudsz következtetni, hogy mégis kb milyen kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés