- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
"Amikor ezt a házat vettem, az x800-as kártyámat tettem bele, nem igen emlékszem, hogy akkoriban lett volna hosszabb kártya az ATi-nál, de kijavítotok úgy is, ha tévedek..."
Hát igen ezek aszt hiszem csöppet hosszabbak voltak: [link] [link] és még volt egy-két kari Pl: dual 6600gt, dual 6800ultra.Amúgy a kis kondik nem nagyon számítanak, hogy hány pikofarad vagy nanofarad(csak azért mondom mert nemrég tesóm talált a szemét telepen egy Gigabyte Geforce6600(256mb-os) vga karit amit hazahozott, ő nem is foglalkozott vele de én megnéztem és külsőre annyi volta baja, hogy 4db kis kondi hiányzott róla, mondom próba szerencse(mondjuk soha nem gondoltam volna hogy életre kel) forraszok vissza (egy rosz DDR ramról kis kondik le) rá lett forrrasztve és be a gépbe és egyből ment is és azóta is megy és még a tuningot is kib.szottul bírja
), csak kb akkora legyen mint a többi és kész a gondot az ellenálás okozza mert az már tényleg nem mindegy milyen, de szerintem ha rámérsz a közelben lévő többi ellenálásra és abból lehet, hogy tudsz következtetni, hogy mégis kb milyen kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest