Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
válasz
adatfalo
üzenetére
Hi!
Egyszerű a megoldás, én is jártam már így, és nálam a hotfix miatt volt....
A Hotfix is egyébként egy teljes értékű driver, de nálam amikor azt raktam fel, a teljesítmény majdnem a felére esett vissza. Szedd le a drivereket, és rakd fel csak a 9.12-t, vagy a 9.11-et hotfix nélkül.... Tuti jó lesz....

-
Landon
addikt
válasz
adatfalo
üzenetére
CoD6-nak nem szabadna akadoznia semmilyen beállításon sem. Próbáld meg hogy teljesen lepucolod a video drivert hotfixestül. Aztán próbáld meg a 9.11-es drivert és nézd meg azzal mit csinál. Heaven benchmark-nál jó lenne ha leírnád a beállításokat mert 1920*1080, 8xAA, 16xAF, High, Tesselation ON, Vsync OFF (ergo minden csont maxon van kivéve a vsync-et) nekem se éri el a 600 pontot csak olyan 59x körül de ez is romlott a driverekkel mert a 9.10-esnél még jobban teljesített nálam. A Win pontszámod teljesen normális. Mindíg a legalacsonyabb pontszám szerint fog pontozni. Nekem is vmi 5.9 a WD Caviar Black 640GB-el. 6 fölött úgy hallottam csak SSD-vel ad. Bár nem írtad, hogy a CPU-d meg van e húzva vagy nincs de amennyiben nincs az nem ártana 3GHz fölé tolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi