- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi #6539 üzenetére
Nekem is eleinte kínai volt, de utána már kezdtem rájönni! Deletét nyomkodod mikor indítod a géped, és biosba leszel! Fejből nem tudom, hogy hova kell menni, de mindegyiket nézed át egyesével és te is rájösz, hogy hol lehet átálítani! Nekem van egy olyan, hogy cpu frequenczy az mutatja, hogy mennyin megy a processor, cpu clock ratio pedig szorzója, plusz gombbal lehet feljebb vinni, minusz gombbal lejebb vinni! Cpu Frequenczy az nekem 266mhz! Ezt is plusz gombbal lehet feljebb minuszal lejeb vinni! Ha pl. neked cpu frequenczy 280mhz, cpu clock ratio 10! Akkor azt jelenti, hogy 2,8ghzen megy a processorod mivel két értéket meg kell szoroznod! Szóval ha te a szorzót 11re teszed akkor lesz 3080mhzed a processorod! Matematikával ki lehet számítani egyszerűen, amennyire akarod! De szerintem olyan 3,8 3,9 4ghz elég lesz a processzorodnak! Ha nagyon sokat tuningoltál már akkor érdemes a feszültséget is állítanod! Remélem értetted amit le írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest