- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
CheaterBandi #5137 üzenetére
Telepitö lemez ki... mert ott más a gond... elöször szépen egyesével cserélgesd a ramokat,aztán nézd meg minden kap-e rendesen áramot...a vga-t is vedd ki,majd vissza... közben böszül cmos restelhetsz amikor csak tetszik... jut eszembe biosba bejutsz???
Csak csendesem jegyzem meg,miért ezt a lapot vetted?Vettél volna inkább egy E8400-et meg egy jobb P45-ös lapot...tudom most már mindegy...
Ahh lapot elnéztem P5KPL-re nem szóltam... ezt az idióta asus számozást...#5141) CheaterBandi
Hát ha biosban benn vagy akkor szinte biztos jó az alaplap...és a táp is valószinu... marad a RAM és a vga... a ram beállitásait idözités feszkö stb kézzel be kéne löni... nekem a kék halál miatt ramnak tünik.. de lehet vga is még... ha F8-al be tudsz menni csökkentett modban akkor drivercleanerral le tudod szedni a vga drivert... és ha ugy bootol akkor vga...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
CheaterBandi #5137 üzenetére
Végig is vitted,mert az utolsó pályák a durvák benne,ha ott sem akadt akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest