Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mondod te mikor abszolút vga limitbe vagy.
Ezzel mit is akarsz mondani?
Ezt se mondanám mert pl sima 4850el a bionic commando megy simán full HD felbontásba 4x aa-val és nem venni észre jelentős fps csokkentést ez csak egy példa volt.
Ki mondta, h nem megy fullHD-ben AA-val az a játék egy 4850-en? Én nem erről beszélek itt...

Vantage... Már megint általánosságban beszélsz (milyen felbontás? AA van vagy nincs?)... Vantage-nél max CF meg SLI nem vgalimites, az alatt a procifreki emelésével a gpu score nem fog emelkedni. És itt 1280/noAA-ról beszélek! De tolj csak rá 1920/4AA-t, megnézném, ott mit számít a proci.

-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na ja, kár, hogy egy betűt nem értek belőle.

Illetve minden 32bit-es win-hez való, atiflash frankón megmondja, hogy nem jó a 64bit-es win7-hez.Lacika001: Oké, hogy utolsó oldalon húzgálom a csúszkát, de azt max egy bios file-ba tudom lementeni. Na de a bios fájlt hogy applikálom rá a vga-ra?
Anno talán 8800gts-el mintha mégis csináltam volna ilyet, de ott hulla jó volt, egy fájlt kiválasztottam, rámentem hogy flash, végigment egy csík, majd restart, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest