Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TomiLi
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						A dupla GPU-s megoldásoktól mindig is féltem...egy nyákon ugyanaz a teljesítmény (,És lám 5970-re ez már nem is lesz 100%-ig igaz) mint normál esetben kettőn... Az ezzel járó hőt is egy vga-ról kell eltűntetni.... De ez csak az én véleményem....
Én azért gondoltam egy 5870 CF rendszerre, mert az egy gpu-t támogató játékoknál elég az egyik teljesítménye, de amelyik játék támogatja a több GPU-t, annál meg nagy előny lehet a kettő.. (későbbiekben) Gyakorlatban nem tudom hogy működik.... Ahogy elnézem erősen program (játék), driver függő...
A 3DMark és társai nem érdekelnek, mert azokkal nem tudok játszani....
Bár legutóbb én is csak a heaven tesszelációs tesztjéből tudtam esetleges rossz következtetéseket levonni a 5870-t illetően.... De ez majd csak akkor derül ki, ha lesznek dögivel DX11-es játékok, hogyan bírja a full bekapcsolt tesszelációt.
Pont én is arra lennék kíváncsi, hogy Arma2 nél nem-e hátrány egy 5870CF egy 5870-nel szemben.... Tehát nem fogja-e vissza ennél a játéknál a CF rendszer az egy GPU teljesítményét....
Esetleg valaki ezt nem tudná letesztelni??? - 

HW Junkie
tag
válasz

katt777

üzenetére
						Hehhe, ha én racionálisan tudnék gondolkodni arról, hogy milyen hardver kell ahhoz, hogy játszak Xbox360-am lenne

Van külömbség 2giga és 1giga videó ram között bár ahogy írod ez kevésbé vagy egyáltalán nem a valós műszaki és informatikai igények eredménye hanem a játékfejlesztők összejátszása a hardver gyártókkal.
De hát ahogyan a nick-em is sugalja itt belső kényszer működik nem józan ész tehát 2 gigás videókártyám lesz és kész

Már ha még egyszer az életben kapható is lesz ebből a típusból olyan
Ha lesz igérem beszámolok itt röviden, hogy mennyire lett jó
 - 

RI/OS
addikt
válasz

katt777

üzenetére
						ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.Ráadásul alacsonyabb órajelekkel...
Egyébként pl far cry 2-ben simán skálázódik a CF ~85% körül....
59 vs. 103 fps
/a Heaven nem fut le dx11-ben mióta bent van a CF. Gratulálok, rettentő jó benchmark lett..Ezt a hulladékot

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Eredeti játékok OFF topik
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - Gaming notebook topik
 - Háztartási gépek
 - BestBuy topik
 - Yettel topik
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
 - ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
 - MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
 - Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
 - MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
 - Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest