Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Na, akkor kompatibilizálj már nekem egy Republic Commando-t azzal a mesteri API-val, légyszike!
(De mondhatok még pár játékot, ha tesztelni akarod az ATI drivereket + a DX-et.) 
Hogy miért ne hozna dupla FPS-t a CF? Hát talán azért, mert egy kalap szar. Én még egy tesztet sem láttam, ahol a legjobb esetben 180% fölé menne 2 GPU-val a graf. teljesítmény, leszámítva a 3DMark-okat. Azokban a játékokban meg sehol sincs, amelyekkel nem tesztelik, saját tapasztalatból tudom.
TTomax: Ez csak olyan, mint a DX10.1-re kiadott HD sorozatok: elméletileg tudják, de gyakorlatilag még a HD4870 is csak valamit butítva képes DX10.1-es játékok megjelenítésére, DX10-esekről nem is szólva. Majd a HD6870-től várhatjuk el, hogy DX11-et elfogadható sebességgel futtasson, addig mindenki élvezze a tesszeláció szépségét levett árnyékokkal, v. egyéb effektekkel.

-
Ricco_hun
senior tag
Ja, de ez csak a fejlesztőknek heppi. Akinek meg nem lesz dx11-es vga-ja (ugye legalább a 100k-s HD5870
), az már a dx10.1-es kártyájával is ilyen dx6 szintű grafikát fog látni. Tényleg fantasztikusak lesznek a dx11-es játékok. DX11-es vga nélkül visszaugrik a grafikai szint vagy 10 évet, dx11-es vga-val meg nem lesz meg a kellő sebesség. Bocs, de HD5970-nel meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(De mondhatok még pár játékot, ha tesztelni akarod az ATI drivereket + a DX-et.) 
), az már a dx10.1-es kártyájával is ilyen dx6 szintű grafikát fog látni. Tényleg fantasztikusak lesznek a dx11-es játékok. DX11-es vga nélkül visszaugrik a grafikai szint vagy 10 évet, dx11-es vga-val meg nem lesz meg a kellő sebesség. Bocs, de HD5970-nel meglesz.