Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Lehet, hogy a bunkók közben mind ATI-t vettek.
Pont az egykori márkahívők szokták a legjobban gyalázni aztán a másikat, nehogy szembe kelljen nézni önmagukkal. Mindegy, engem nem zavar egyik sem; én jó kártyát akarok, ennyi. Amikor nV jobb volt, olyanom volt, amióta az ATI jobb, az van, még ha úgy is vagyok, hogy az nV évekig ment ua. driverrel gond nélkül, az ATI-nál meg mindegyikkel gebasz van (most pl. 9.9-9.10-ben nem működik a kényszerített AA és AF HDR-es Oblivionnal, W7-en meg mindig kilép a játék
). Persze most már az nV-nál is, úgyhogy végeredményben tényleg csak az ár/érték alapján kell döntenem, hogy a kisebb rosszat válasszam.barks: Lesz ám közben még egy 9.12 is, persze vsz az még korai lesz ahhoz, hogy jó legyen. Ezért (is) nem kell korán új ATI kártyát venni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pont az egykori márkahívők szokták a legjobban gyalázni aztán a másikat, nehogy szembe kelljen nézni önmagukkal. Mindegy, engem nem zavar egyik sem; én jó kártyát akarok, ennyi. Amikor nV jobb volt, olyanom volt, amióta az ATI jobb, az van, még ha úgy is vagyok, hogy az nV évekig ment ua. driverrel gond nélkül, az ATI-nál meg mindegyikkel gebasz van (most pl. 9.9-9.10-ben nem működik a kényszerített AA és AF HDR-es Oblivionnal, W7-en meg mindig kilép a játék
). Persze most már az nV-nál is, úgyhogy végeredményben tényleg csak az ár/érték alapján kell döntenem, hogy a kisebb rosszat válasszam.