Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
"Legalább megtanultál offot írni ."
Taníts mester.
Csak a te kedvedért raktam rendes off-ba azt a hsz-t. A többit nem fogom. Csakhogy tudjál még írni pár ilyen tanítóbácsis hsz-t. Mert ezt csinálod minden topikban.Amit meg a fansággal kapcsolatban írtam. Hát jó példa rá a mostani Fermi-s hír topikja. Szegény Ph-User beírt valamit, erre vagy 3-4 vörösszemű démonharcos egyből a nyakának ugrott. Pedig ráadásul neki is ATi-ja van. Antikomcsit is szétszeditek.
Pont az olyanok miatt nem csökkent árat az AMD (sőt emel
), mint ti, mert vááááá dx11 és egyből megveszik bármennyiért.És csak azért is lefogom írni még ezeregyedszer is, csakhogy meglegyen az örömöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak a te kedvedért raktam rendes off-ba azt a hsz-t. A többit nem fogom. Csakhogy tudjál még írni pár ilyen tanítóbácsis hsz-t. Mert ezt csinálod minden topikban.
), mint ti, mert vááááá dx11 és egyből megveszik bármennyiért.