Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
lol.
vöröshajú démonharcos.Elnézést kérek, hogy mertem szólni, hogy egy kurva nagy faszságot írt, aminek semmi valóságalapja. Tök mindegy milyen kártyája van, nem
Még egyszer elnézést, restellem amit tettemÉn meg csak azért is megveszem a második 5870-emet is, hogy neked jó drága maradjon

-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Igen, hsz vadászatban, flamelésben nagyon jó vagy . A másik topicban ha nem érted mit miért írtam szólj elmagyarázom . Nem olyan bonyolult egyébként, le is írtam, de ha nem megy a megértés mondom kérdezz . Azt nem értem ott mindenki a másikat védi, erre Te itt antit, ennyi nickje van valakinek vagy csak nagy a család ?
Azt csak halkan teszem hozzá hogy ha olvasnád a többi topicot akkor nem egy embernek nem javasoltam az 5770/50 párost ilyen áron, én is a csökkentésre várok, ennyi . Te viszont minden hírben az árakkal foglalkozol, ha venni akarsz vegyél, ne siránkozz, ha meg drága akkor várj . A "barátod"szerint még úgy sem éri meg a dx11, legalább neki higgy, viszont akkor nem értem miért érdekel az új kártyák ára . -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ne vedd támadásnak, de miért baj az ha valaki a Dx11 támogatás miatt vesz HD 5000 szériás GPU-t?
Annyi különböző ember van a világon, aki más-más indokkal veszi meg valamelyik HD 5000-et, legyen az az indok a DX11, a sebesség, az fogyasztási mutatók, ésatöbbi. Én például veszek egy HD 5850-et, és a DX11 miatt teszem, persze ez csak az egyik indok, a másik, hogy már rég cseréltem kártyát, és időszerű volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest