- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Bizonyára nem jársz a megfelelő fórumokon, és nem használod megfelelő beállításokkal a kártyáidat. Mindenesetre 48xx tulajok jó része már most pakolja vissza a 9.9-es drivert, mert ugyanazt tapasztalták, amit én.
RI/OS: Már meg is tettem. Megkaptam privátban az E8-as teszteket, kíváncsi leszek azokra is, de majd csak du. lesz időm megnézni. Kösz az újat
, na most a DX11-eset nem találom.
Sebaj, ha fekete, majd Abu85 megmondja, hogy az ő kártyáin az is OK.
(Gyengébbek kedvéért: a smiley azt jelzi, hogy nem komolyan mondtam.)
Sz.Miki : Örülök neki. Nemsokára lesznek E8-as teszteredmények is.
ImI87: Nem tehetek róla, ha nem érted, miről írok.
Mások szerencsére igen, még ha tisztázni is kellett pár dolgot (pl. hogy feltételezéseket írtam, ezért kérdeztem, és a válaszokat is megkaptam olyan emberektől, akiknek nem jelent leküzdhetetlen kihívást több mondat, netán több hsz értelmezése, hogy a félreértéseket tisztázó válaszokról ne is szóljak). Nem hiszem, hogy ezúttal is megértenéd a szavaimat, de azért próbálkozom, hátha...
Mellesleg meg nem igazán értem (én bevallom), hogy hol másutt kéne érdeklődnöm az 58xx VGA-k teljesítményét illetően...
-
kasa85
őstag
Igen és pont ez a megkhökkentő,hogy itt akkor mindenkinek gondokkal kellene küszködnie a kártyával kapcsolatban driver hiba miatt.Amúgy azt lefelejtettem,hogy amit írtam fent a gariztató is bele ütközött ebbe a gondba vagyis nem az én rendszeremmel van akkor a gond.Csak erre a válasz ,hogy megtaláltuk a hibát a driver a biztos hibás pf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest