- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Pontszámokat elfeledted. Azért csodálkoznék, ha CPU limites lenne, amikor szinte meg sem mukkant az i7-em a teszt alatt. Gondolom, 16XAF, 8XAA és full grafikával futtattad... bár ahhoz meg tényleg durva, hogy majd' dupla annyi DX10-ben a pontszámod, mint a 4870-emnek 4XAA-gel. Na majd a bővebb adatokból v. az eredménytáblákból kiderül.
Esetleg egy olyan terhelés-grafikont te is készíthetnél, mint amit én csináltam ATT-szal, az jelzi a RAM-ok, a CPU, és a VGA terhelését is. A VRAM-ot persze W7/Vista alatt pont nem tudja kijelezni, ...sza meg.XP-n bezzeg mutatja, ahol nincs DX10.
Keldor papa: Hát akkor nekem vmi szuper SP3 XP-m van, hogy W7 hibákat tud produkálni...
Sztem itt sem az új OS a hiba okozója, sokkal inkább az új hardver, és mit te is láthattad, az ATI driverei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest