Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tornado85
üzenetére
A videóban lévő piroson nincs zéger (most beugrott, hogy így hívják, amit én kis műanyag biztosítónak neveztem), hanem egy fémdarabot találsz a ragasztó alatt. A nálam járt két "ati" ventiből az egyik golyóscsapágyas/zégeres volt, a másik, ami az 5850-ben volt (illetve van egy 5870 komplett hűtőm abban is ilyen, igaz, szintén csapágyas ventivel) az pedig szintén műanyag zégeres, csak az csúszócsapágyas (marketingnevén hidraulikus csapágyas) a ragacs alatt.
Nálam is ez volt, kis nyomkodásra (nem kellett erősebb) hol jobb lett, hol rosszabb, de egy idő után már ez se segített.
A venti és a hát között nekem is alig van hely, de beszerelve nem ér hozzá.Amúgy sikerül valahol belevaló ventit találnod? Én még sehol se találtam pont belevalót...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest