Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dark_hmz

tag

válasz Chosen #29206 üzenetére

Szia!

Ha gondolod ezt kipróbálhatod, és akkor nem ugrik a powerplay. Még tavasszal csináltam ezt a programot, pontosan azért mert a Trixx elcseszi a feszültséget és 2d-ben is a 3d-s feszt kapta a kártya. Nagyon fapados a cucc, egy szövegfájlból olvassa be az egyes powerplay szintekhez tartozó órajeleket és a magfeszültséget. FONTOS, hogy MIELŐTT elindítod a programot, írd át a fájlban az értékeket mert ez az én kártyámhoz van belőve (nekem 5830 Xtreme van), és indításkor nem kérdez semmit csak beállítja az értékeket! Valamint arra is figyelj, hogy mit írsz be mert semmiféle ellenőrzést nem csinálok, azaz beírhatsz akár 10Ghz-nek megfelelő értéket is. Egyszer sikerült is egy nullával többet írni a mag órajel után, szerencsére egy resettel megúsztam a dolgot. :D

Magyarázat a cfg fájlhoz: az egymást követő értékek: mag órajel memória órajel feszültség, 3 sorban a 3 szinthez. A frekvenciaértéket százzal osztva látod, hogy hány mhz, a feszültséget pedig ezerrel osztva kapod meg, hogy hány volt. Tehát az eredeti fájl alapján 125 / 300 Mhz 0.9V, 600 / 900 Mhz 1.063V, 935 / 1250 Mhz 1.17V megy a powerplay szintekhez. Célszerű parancssorból indítani és akkor látod ha esetleg hibával leáll a program.

Új hozzászólás Aktív témák