Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BRIKLY #28913 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 210W-ot eszik... Hanem azt, hogy ha gyárilag 150W a TDP, akkor 920@1,16V-on ennyire jön ki.
Az órajelemelés alapból +27%, az lineárisan emeli a teljesítményfelvételt, a feszültségemelés meg négyzetesen, tehát a 7%-os emelés duplán adja, így adódik +45% kaja az alaphoz képest.
Amúgy az se mindegy, mivel terheled, lehet, amivel próbálod, nem tekeri ki maxra. Indíts el ezen a beállításodon egy Alan Wake-et, és mindjárt melege lesz a VGA-nak, ahogy beáll a köd...Nálam jobban befűtött, mint a Furmark.
Előzör mikor játszottam, azt hittem totál elkoszolódott a VGA-hűtőm, hogy ilyen zajos lett a hűtő, aztán rájöttem, csak brutál jól optimalizált a játék.
-
válasz
BRIKLY #28913 üzenetére
Nemrég belinkeltem itt hogy én 1,1825.V al és 1050/1250.MHz en használtam(igaz csak {jó}pár teszt erejéig) ekkor evett nálam a kártya 180-190.W körül! nálad kisebb órajel kisebb fesz mellett olyan ~170.körül ehet a kártya! Nekem STOCK Ref hűtővel ~80.fok alatt megállt a kártya!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest