Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
900-ig elég gyorsan eljutottam, először 850 aztán 900.
Utána már nem voltam olyan bátor, 10 Mhz-es lépésekkel mentem. OCCT-vel teszteltem első körben. 10 percig hagytam futni, aztán ha nem volt addig hiba, akkor +10Mhz. Ha volt hiba akkor pici plusz feszültség, majd újra teszt. Aztán ezt ismételgettem. 960 felett már egyre több feszültség kellett és alig tudtam emelni az órajelet. Úgyhogy hagytam 960-on a GPU-t 1.18V-os feszültség mellett. Utána hagytam futni az OCCT-t pár óráig, majd 3dmark, furmark (hogy mennyire izzad meg a kártya), és játékok. Ez volt valamikor augusztus közepén, azóta így megy hiba nélkül. Ja, a memóriák... Megnéztem milyen modulok vannak a kártyán, utánaolvastam a specifikációjának, kiderült hogy bír 5Ghz-et és egyből feltoltam 1250-re. Kipróbáltam még 1300-on is, de ott már fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Utána már nem voltam olyan bátor, 10 Mhz-es lépésekkel mentem.