- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
válasz
cellpeti #24807 üzenetére
900-ig elég gyorsan eljutottam, először 850 aztán 900.
Utána már nem voltam olyan bátor, 10 Mhz-es lépésekkel mentem. OCCT-vel teszteltem első körben. 10 percig hagytam futni, aztán ha nem volt addig hiba, akkor +10Mhz. Ha volt hiba akkor pici plusz feszültség, majd újra teszt. Aztán ezt ismételgettem. 960 felett már egyre több feszültség kellett és alig tudtam emelni az órajelet. Úgyhogy hagytam 960-on a GPU-t 1.18V-os feszültség mellett. Utána hagytam futni az OCCT-t pár óráig, majd 3dmark, furmark (hogy mennyire izzad meg a kártya), és játékok. Ez volt valamikor augusztus közepén, azóta így megy hiba nélkül. Ja, a memóriák... Megnéztem milyen modulok vannak a kártyán, utánaolvastam a specifikációjának, kiderült hogy bír 5Ghz-et és egyből feltoltam 1250-re. Kipróbáltam még 1300-on is, de ott már fagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest