- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dj Dekko! #18131 üzenetére
Nem irom, le, de mar tobb ember megjegyezte,hogy nem igazan jott be neki minden teren a 2 gpu (igaz azok egy kartyaban).
Hogy most mennyivel lehet jobb,vagy rosszabb, ha fizikailag van 2 drb kartyad azt nem tudom..Lehet igazad van,es kiprobalom, egy probat meger.
lehet buszken fogom hasznalni, mert en ugynond a presztizs jatekokat szeretem, ahol van azert System Requirementsazokkal meg szerintem mind menni fog a CF
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko! #18131 üzenetére
A prémium kártyákért mindig is arányaiban is jóval többet kellett fizetni, mint egy középkategóriás tucatkártyáért....
És amíg csak átnevezgetések meg ár optimalizálás van ebben a szegmensben (685/70) addig nem is nagyon fogod olcsóbban megkapni az 570 szintjét. Amúgy a 6950 olcsóbb nyákos, 1GB-s verziója lehet még szigorúan rövid távon jó alternatíva, ha másért nem, talán picit lenyomja az 570 árát...
Bár amíg az 1GB a standard videómemória mennyiség, addig talán a játékokat is úgy próbálják írni, hogy kisebb-nagyobb kompromisszumokkal beleférjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest