- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezeken az összehasonlító képeken nekem csak az nem tetszik, hogy pl. a Crysis-nél Ati-n látszik, hogy enthusiast-on megy, NV-n meg semmitmondó "Custom"-on... Innentől kezdve nekem nem túl hiteles az összehasonlítás.
(#17877) Erdei88: Ja, vágom, csak említetted, hogy kék/piros/szürke, én meg csak szürkére emlékeztem...
Tartok tőle, garis lesz ez a dolog... A videón látszik a végén, hogy hopp, szétcsúszik a kép alja, és utána 2-3 másodperccel fagyi.
Csak jó lenne találni még 1-2 játékot, ahol produkálja a jelenséget, mert garinál hajlamosak a furmark-hibákat valamiért diszkriminálni....
(#17875) shteer: Áhh, igen, a GT240 volt, amire 96 shaderes DX10.1 motyó alatt gondoltam.
PhysX társkarinak az igen jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged