Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laraxior titán válasz  Dj Dekko!

üzenetére Dj Dekko!

üzenetéremivel 1920ban óhajtom tolni,mind a single-t mind a multit,és lehetőleg nem low grafikán szűrők nélkül akkor szerintem nem mondtam keveset hogy nem lesz elég az 5850  
 főleg ha neadjisten lesz benne fizika,vagy teljesen dx11 alatt akarok játszani vele,márpedig az a játék megköveteli hogy dx11ben gameljek vele.
 3 évig teljesen lekötött a Crysis,Warhead és a Wars,minden telepítéskor,minden win reinstall után fennt volt a Crysis valamelyik része. Nekem favorit.
 jelenleg azért van 275öm,mert nincsen olyan game amihez kellene több teljesítmény. Tökéletes kártya volt mind az 5870 és az 5850,de jelenleg nekem sok. Amit most kerestem a VGAkon azt majd beleteszem márciusban egy 580ba vagy egy 595be,vagy 6990be,majd melyiken jobban megy. Utána 2 évig megint nem lesz gondom VGAra.
- 

HSM félisten válasz  Dj Dekko!

üzenetére Dj Dekko!

üzenetéreSzerintem nekem az egyetlen darab 5850-em is elég lesz a Crysis 2-höz. Ha nem ultrában, 24X Edge Detect SSAA-val, akkor csak sima High-ban, mezei 4XAA-val...  Legeslegrosszabb esetben, ha ez sem elég, akkor meg olyan szép lesz a játék mediumon, hogy nem fogom sajnálni a super-high hiányát... Legeslegrosszabb esetben, ha ez sem elég, akkor meg olyan szép lesz a játék mediumon, hogy nem fogom sajnálni a super-high hiányát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ha pedig nem lesz elég, akkor úgy vélem, nem én szúram el valamit.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Legeslegrosszabb esetben, ha ez sem elég, akkor meg olyan szép lesz a játék mediumon, hogy nem fogom sajnálni a super-high hiányát...
 Legeslegrosszabb esetben, ha ez sem elég, akkor meg olyan szép lesz a játék mediumon, hogy nem fogom sajnálni a super-high hiányát... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)