Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion
üzenetére
Hali.Nálam is előfordult az ilyesmi.Nem csak játékok alatt csinálja hanem ha pl:több ablak van mint például egy hibrid fizikás rendszernél ami nem látható helyen van és Nvidiás kártyához van adva,és ha át tévedsz az egérrel könnyen meglehet,hogy így fog visszatérni.Volt mikor négyzetes,csíkos bugként láttam elég érdekesnek bizonyult mikor elsőnek észrevettem,de semmi ok a pánikra nem a kártya memóriái a hibásak csak szoftveres bug ami érthetetlen módon ezek szerint nem javítottak bő egy év óta
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.