- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karex
senior tag
Időközben beszéltem Abuval, innen is köszönöm neki a választ.
Tanácsára írtam egy support ticketet a sapphire helpdesknek, amiben elsírtam világfájdalmamat.Három órán belül reagáltak rá, és egy taiwani emberke tört angolsággal elmagyarázta hogyan frissítsek biost a vga-n, és adott is ehhez egy megfelelő verziót.
Ezt sikeresen fel is raktam a kártyára, azóta annyi változás volt, hogy a Dirt2 és a Stalker bench már nem fagy, a Black Opsról pedig inkább lemondok.
(az még mindig kivágja a gépet)
Még egy kérdés: egyszer azért a stalker teszt is megijesztett, bekapcsolt "MSAA for A-tested objects" mellett egyszer produkálta a hibát. Másodjára már nem... Azt hittem, végre fogtam valami konkrét kiváltó okot is.
Egyébként másnak nem hibázott azzal az opcióval?
-
Karex
senior tag
Amúgy igen, ennyit erről a típusról... Arra tudok még gondolni, hogy azért egy játék mást is megmozgat a vga-n kívül, tehát más is terhelődik. De külön-külön vizsgálva se a cpu, se a ram nem hibázik. Viszont ha a táp lenne kevés, akkor pedig minden játékban ez történne, nemcsak néha-néha.
Köszi a tippet, megkérdem Abu-tól is.
-
Dj Dekko!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest