Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glottis
senior tag
Időközben beszéltem Abuval, innen is köszönöm neki a választ.
Tanácsára írtam egy support ticketet a sapphire helpdesknek, amiben elsírtam világfájdalmamat.Három órán belül reagáltak rá, és egy taiwani emberke tört angolsággal elmagyarázta hogyan frissítsek biost a vga-n, és adott is ehhez egy megfelelő verziót.
Ezt sikeresen fel is raktam a kártyára, azóta annyi változás volt, hogy a Dirt2 és a Stalker bench már nem fagy, a Black Opsról pedig inkább lemondok.
(az még mindig kivágja a gépet)Még egy kérdés: egyszer azért a stalker teszt is megijesztett, bekapcsolt "MSAA for A-tested objects" mellett egyszer produkálta a hibát. Másodjára már nem... Azt hittem, végre fogtam valami konkrét kiváltó okot is.
Egyébként másnak nem hibázott azzal az opcióval?
-
Glottis
senior tag
Amúgy igen, ennyit erről a típusról... Arra tudok még gondolni, hogy azért egy játék mást is megmozgat a vga-n kívül, tehát más is terhelődik. De külön-külön vizsgálva se a cpu, se a ram nem hibázik. Viszont ha a táp lenne kevés, akkor pedig minden játékban ez történne, nemcsak néha-néha.
Köszi a tippet, megkérdem Abu-tól is.
-
Dj Dekko!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(az még mindig kivágja a gépet)