- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Zeratul #1589 üzenetére
Én úgy értettem, hogy a 295-re gondolsz, nem volt egyértelmű. Ebben egyébként egyetértünk, szerintem se fogják az elején kapkodni az ötöst, inkább viszik a négyes 90-et, de ez csak elodázza az eladásokat, korán van még ennek az ötösnek, de az NV új csúcskártyája mellett meg már késő lenne az is igaz, szóval egy csomó fejlesztési pénznek kell visszajönni decemberig, szerintem dec. körül itt lesz az új COD-hoz egy NV kari, ha más nem egy átmatricázott új 2 GPU-s csúcskari 285 alapokból, de elég valószínűtlen, hogy az NV tétlen marad fél évig, azért az nagyon sok. Elég egyértelmű, hogy gyártási költségtől szinte függetlenül óriási előnyre tesz szert ha kidob egy izomkártyát, ami messze lenyomja az atikat teljesítményben, mindenesetre ha igazak a hírek akkor egy erőmű lesz az új NV fejlesztés és hát a tapasztalat is az, hogy a legerősebb kari mindig az NV-é, a 4870X2 rövid trónolása után sietni kéne az 5870X2-vel is szerintem, a négyes sorozatnak is jót tett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest