Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
Én úgy értettem, hogy a 295-re gondolsz, nem volt egyértelmű. Ebben egyébként egyetértünk, szerintem se fogják az elején kapkodni az ötöst, inkább viszik a négyes 90-et, de ez csak elodázza az eladásokat, korán van még ennek az ötösnek, de az NV új csúcskártyája mellett meg már késő lenne az is igaz, szóval egy csomó fejlesztési pénznek kell visszajönni decemberig, szerintem dec. körül itt lesz az új COD-hoz egy NV kari, ha más nem egy átmatricázott új 2 GPU-s csúcskari 285 alapokból, de elég valószínűtlen, hogy az NV tétlen marad fél évig, azért az nagyon sok. Elég egyértelmű, hogy gyártási költségtől szinte függetlenül óriási előnyre tesz szert ha kidob egy izomkártyát, ami messze lenyomja az atikat teljesítményben, mindenesetre ha igazak a hírek akkor egy erőmű lesz az új NV fejlesztés és hát a tapasztalat is az, hogy a legerősebb kari mindig az NV-é, a 4870X2 rövid trónolása után sietni kéne az 5870X2-vel is szerintem, a négyes sorozatnak is jót tett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő