Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jobb is így, hogy semmi konkrétum. Így nem fogunk csalódni, mert nincs beígérve semmi....
Azért remélem, hogy nem csak egy ráncfelvarrott 5xxx lesz a 6-os széria....(#15878) M. Andris Te nem tudom mi van veled, te biztos az én hsz-emre akartál válaszolni...

ÉN semmi ilyesmiről nem beszéltem... Tőlem áll a legtávolabb ez a találgatósdi. Az előre jelzéseket, találgatásokat mindig fenntartással kezelem. Jobb szeretem megvárni, amikor megjelenik egy termék, akkor már aránylag valós képet kapunk róla. Ha lecseng a kezdeti őrület, és kezdenek szállingozni a már optimalizált drivrrel készült tesztek, a userek tapasztalatairól szoló írások, akkor lehet 90%-osan képben lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest