Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
kasa85
üzenetére
Hi!Hátha Segít!igaz OCZ ramom van 4 db.ha több ramod van 2-nél lehet az MCH Core-nak kell adni + feszt vagy a MCH Referencének!Nekem ez a 3.8Ghz-s beállítás,de én úgy vagyok vele sok ez a fesz a Cpunak igaz csak 1.34 v kap mert nagyot Dropol a lapom.Remélem tudok segíteni.Én ezt a beállítást 1 évig használtam semmi gondom sem volt
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85
üzenetére
Szerintem kevés a fesz, én nem értek hozzá annyira, de nézd meg a ramokat, hogy mekkora feszt bírnak, általában rajta van a matricán, és adj nekik fokozatosan többet, amíg nem fagy...ha jól tudom C2D-nél nincsen ilyen alacsonyfeszes ram móka, de nem tudom, sosem volt nekem
a procit tuningoltad, Northbridgenek is adtál feszt? kérdezz rá valamelyik tuning topikban, hogy hogy is van ez, de szerintem ez a probléma 
nekem nem kell mondani, mennyi pénzbe is kerül egy jó gép
eddig is annyi pénzt öltem már bele, de még fogok is
vga hűtés, monitor, ssd, vagy házcsere vagy házmodding, ventilátorok...
de én nem bánom, ez megmarad, ez az enyém ameddig akarom, nem úgy, mintha egy este alatt elmenne a gép árának harmada....és úgy, hogy még tanulok, nem dolgozom, nyáron sem tudok dolgozni, mert mire találnék Siófokon munkát... úgyhogy inkább eddzegetek, pihenek, játszom ....pénzt nem sokat kapok, szóval....
de jó ez így, ahogy van, legalább nincs pénzem, hogy nVidia kártyát vegyek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a procit tuningoltad, Northbridgenek is adtál feszt? kérdezz rá valamelyik tuning topikban, hogy hogy is van ez, de szerintem ez a probléma 
eddig is annyi pénzt öltem már bele, de még fogok is
de jó ez így, ahogy van, legalább nincs pénzem, hogy nVidia kártyát vegyek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)