Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Gerisz
üzenetére
Szóval, ref órajelen és feszültségen is 60 körül mászkál terhelve, mint gyári hűtővel is. Ha feltolom alapfeszen 1100 köré (már nem tudom pontosan meddig megy, nem sokat kínoztam, és nem tegnap), már akkor is 80 köré mászik a hőfok, és ha finoman emelem a feszt (még nem is 1,21-ig), hogy 1200, 1300 köré menjek, akkor Furmark alatt már 100 fok fölött méri a VRM-et, és játék alatt is foghatatlanul forró a nyák a VRM-ek vonalában. (A GPU háta mögött nem, afelett rendesen folyik a víz, és jól dolgozik az MX2 paszta...) Addig nem erőltettem, de ha hűlne, és odakenném neki a feszt, ez is könnyen elmehetne még 1300 fölé. (Ha beállítnék neki egy aktív radit egy nagy pumpával, de annyit nem ér).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Eltűnt a fél internet!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest