Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Olvastam föntebb a hozzászólásaidat, és annyit tennék hozzá, hogy ha van egy stabil, tuti géped, akkor azt ne cseréld le.
Én egy Q6600-ast nyúzok már lassan három éve most egy P45-ös lapban 2x2GB DDR2-800 memóval meg egy Sapphire 5850-el.
És nemrég platformváltáson gondolkodtam vagy i7, vagy X6 irányában. De mivel nagy költség lett volna, ezért nem tudtam meglépni, de utólag nem bánom, mert tesztelgettem egy kicsit.Az alap 2.4GHz-en és egy kis voltemelős 3.4Ghz-en is teszteltem a konfigomat játékokkal.
Crysis Warhead(DX10), STALKER COP(DX11), BattleField BC2(DX11), COD MW2(DX9).
Mindenhol a legmagasabb grafikai beállításokat használtam, kivéve az élsímítást, azt ugyanis minden játéknál 2x-re állítottam be.
CCC-ben nem piszkáltam semmit!
1920x1080-ban teszteltem.És a különbségek egyedül a COD-nál jöttek ki, ott 77 körüliről 88-ra nőtt az fps, a többi játéknál nem volt mérhető különbség az fraps szerint. Nem beépített bencsmárkokat használtam, hanem a lementett állásokat töltöttem be, és ott figyeltem az fps-t.
Tehát a legkisebb négymagost sem éri meg kicserélni nagyobbra, de még nagyon tuningolni sem kell, mert FullHD-ban max grafikával az 5850 a "leggyengébb láncszem".
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Robi BALBOA: Ja hogy az az összpontszám
nem szóltam. 19e pont a GPU score. Nincs mese kevesebbet kell játszanom és többet aludni

-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Rengeteget néztem a kiszemelt áldozatokat ( nem csak alaplap témában ) és arra kellett rájönnöm, hogy sajnos a saját tapasztalat az igazi. Sajnos van egy két játék, ami nem egy tömeg kedvenc, így ez is nehezíti a dolgom....
Az a kis evga ne halt volna meg Karácsonyi ajándék képpen, akkor lehet most én is csak arról irnék, hogy milyen frankón megy a rendszerem az 5870-nel.Köszönöm a jó kívánságod, remélem bejön a dolog!

Én is bízom benne hogy a catalyst is jó irányba fordult és végre látványos lesz a javulás a problémával küszködő felhasználóknak is!

Szép eredmény!!!

Már rajta vagyok én is az ati vonalon, csak a gtx-em nem kell mostanság senkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux Mint
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hardcore café
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem szóltam. 19e pont a GPU score. Nincs mese kevesebbet kell játszanom és többet aludni