- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
amper zoli #11780 üzenetére
Én beta driverekkel nem is próbáltam, csak a hivatalos whql driverekkel.....
Azt megtanultam, hogy egy friss kiadású ati vga-hoz türelem kell, vagy csak akkor szabad megvenni, ha beérett.Most a problémák ellenére mégis szeretnék egy villám' 5870 - ezúton is köszönöm Sárpacnak, hogy részletesen megosztotta velem a tapasztalatait a vga-t illetően!
Egy két tapasztalatomat leírnám néhány játékkal kapcsolatban
Most egy GTX 295-öm van, így ezzel tudom összehasonlítani a régebbi 5870-emet.Grid 5870: említett laggolás - evga konfiggal nagyon ritkán catalyst 9.12 - belefér, azóta a driverek is fejlődtek, szép kép, de bizonyos konfiggal (kisebb teljesítményű) élsimítás problémák. (autóversenyről lévén szó nem zavaró, mivel pörögnek az események így verseny közben nem nézi az ember - inkább a visszajátszásoknál lehet észrevenni, meg a rajtnál - sajnos én ilyen szőrszál hasogató vagyok.)
Grid GTX295: teljesen gördülékeny játék futás, de fakóbb és (nekem) csúnyább kép. Élsimítás nekem ezzel sem tetszett, nem volt tökéletes.
Arma (1) 5870: szar motorja van a játéknak ezért lehetetlen normális konfigot alátenni, úgy hogy a max. vga beállítást bírja. Iszonyat szép kép, élsimítás is frankó (nekem csak az x58-cal sikerült belőni). FPS-ről nem tudok véleményt alkotni, mert vga zabáló a játék motorja...
Arma (2) GTX 295: nem fekszik neki. A játék nem támogatja a multi gpu-t. ronda a kép, de nagyon, akad rendesen! Nem barátok (az én szememben legalábbis nem)
COD4 : minden hibátlan mindkét vga-val, viszont egy picivel szebb volt a GTX.szel a kép.
Hátha valakinek hasznos infók ezek. A beállításokkal is rengeteget szórakoztam, mind a CCC-ben, mind az nv panelben.
Számomra az a legfurcsább, hogy különböző konfigokkal különbözően viselkedik az 5870
(#11783) Giot: Ha ez bebizonyosodik egyszer akkor remélem driveresen javítható, és egyre kevesebbeknek lesz problémja.
Én eddig erről nem mertem irogatni, mert nem akartam elhinni, hogy nem én vagyok a béna.. (persze ez továbbra sincs kizárva
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS PRIME GeForce RTX 5080 O16G
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest