Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Másfél hete tulaja lettem egy Sapphire hd 5850 toxic kártyának. Úgy örültem neki, mint majom a farkának, ez volt az álmom. Eleinte nem volt vele gond, szépen muzsikált, de World of warcraft alatt is 1x és Settlers 7 alatt pedig sűrűbben csíkosra fagy a képernyő és csak a reset segít. Amiket próbáltam már. Tápcsere (Chiefec 550w), Winfos 7 64 újratelepítés, Furmarkkal 2* 1,5 óráig ment 70 fokig melegedett a kártya, de nem volt fagyás, tegnap az alaplap biosát is frissítettem, így még nem próbáltam, nem volt időm rá sajna, de ma meglesem. Még annyi, hogy Wow-nál nem mindig jön elő, gondolom régebbi játék és nem eszi úgy a kártyát.
Ha van vkinek vmi ötlete legyen szíves segítsen.
Előre is Köszönöm!
Üdv.: Dreamie
u.i.: még annyit tanácsoltak, hogy vegyek vissza órajelekből és akkor valószínű elmúlik, de akkor meg minek a gyári tuning?
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest