Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
4 éjszaka egymás után nem igazán fain, de legalább most 4 nap pihi van. Szombaton megyek nappalosnak, már nagyon unom a műszakos beosztást. Állítólag vissza lesz hozva a 8órás műszak... az meg baromi faxa lesz. Nem is tudom melyik lesz a jobb, hajnali 2-től délelőtt 10-ig dolgozni vagy este 6-tól hajnali 2-ig. Szar az egész műszak ahogy van.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Gyuri27 #3665 üzenetére
és még ződ is meg kék is nem elég hogy úr!!
Pickit3
én is dolgoztam úgy maszek isminél hogy csak 12 es volt heti 6 napot csak a vasárnap volt szabad egyik héten reggel 6 tól este 6 ig másik héten forditva.. jó lett volna az csak fizetni felejtett el....
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
Újabb fekete lyuk a láthatáron! [link] -esküszöm hogy lassan kezdenek szórakoztatni ezek az emberek.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
Rheggelt @topic..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Beretvás
veterán
Reggelt...
Emberek mi volt itt?? Az fogadott reggel hogy személyeskedés miatt 30.perc kitiltást kaptam. És törölték a hozzászolásom... Ez már vicc amit müvelnek...
-
Habugi
addikt
válasz Beretvás #3674 üzenetére
A #3669 post hiányzik, ugyan akkortájt már bőven aludtam így fogalmam nincs, urashágod biztosan emlékszik rá mi állt benne, ilyenformán nem vágom mire akarsz rákérdezni.
Bármit is tartalmazott sok volt/soknak számít, ezen max úgy tud változtatni az ember ha legközelebb odafigyel, akár jogos akár nem ez jobb megoldás mint megvárni a moderációt/figyelmeztetést, szerintem.
Itt tudsz érdeklődni: [link] nagyjából a PH indulása óta..
Ha nem ismerted eddig a topicot az azt jelenti hogy olyan sok ilyen jellegű problémád eddig azért nem igen lehetett/volt.Élnék a gyanúperrel miszerint valószínűleg a gyalogBlöki által linkelt postra "reagáltál", illetve annak tartalmára.., csak beleolvastam, nem végig de máris mindent értek.., mármint abból amit leírtál és amit töröltek, pedig az nekem kimaradt..
(#3671) Gyuri27:
..Qapla'..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #3674 üzenetére
Lul. Valamelyik modinál.
Két lehetőség van. Vagy akinek írtál felnyomott.
Nem tudom kinek írtál. Tényleg kinek?
Vagy valaki buzgómócsing és/vagy oolyan akinek más topikból nem vagy modi bannolt a semmire.
Na most ha az első. Az érdekes. Mert azt gondolom mi itt jóban vagyunk.
Ha a második, akkor meg túlkapás. Én azt szoktam mondani, hogy azt nézem ki mondja. Szóval ha a barátom anyázik az vicc. Ha az ellenségem csak köszön. A szívét ki tudnám tépni.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #3676 üzenetére
Szerintem szavakra keresnek, biztos van, ami berántja a banhammert... Nem sok jelentősége van, 30 perc az jelzés csak. Nekem is volt, kicsit szexuálisos tartalom miatt, meg volt politikai miatt. Utóbbit nem értem, csak annyit javasoltam, h több világítás kellene az utcákra, sok lámpaoszlop... és feleleveníteni néhány régi jó szokást na bumm... illetve bann.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor reggel kellő pánikkal ébredsz, hogy miért nem ébresztett a telefon, ezért miért nem keltettek fel a többiek, majd leesik, hogy szabadnapos vagy.. Priceless.
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
Kitalálom.., szóval azt javasoltad, hogy legalább annyi lámpaoszlop kéne egy adott utcában sorbarakva ahány ülőhely van a parlamentben.., így jelképezve azt a fényt amivel bevilágítják életünket és szürke mindennapjainkat.. s az utat melyen keresztül átvezetnek minket a sötétségen, a durva szakítósziládságú kötél pedig a nép és a vezetői között meglévő szoros kapcsolatot jelképezte.., mely erősen összeköti ama két dolgot..
Nagyon megindító valóban, az örömkönnye kicsordul az embernek eme puszta képzelgés kapcsán.
Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy ezt csak félreértelmez(het)te valaki mert éppen rossz napja volt.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Na emberek megvan miért kaptam. Nem irom le mert ujjabb jönne. Kétdés már csak hogy ki moszerolt be. Tuti nem
Gyalogblöki volt. Az a vicc hogy nem elöször irtam le ezeket a szavakat és nem sértett senkit.Van ebben jo is mert ha már bünti volt az jele annak ,hogy gonoszodom....8
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
AMD s napot mindenkinek!
Troll pajti felnyomtak?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
Szép napot!
AMD -s configot raktam össze álmomba.Új lap,új memória, Zen cpu RX -es vga! Megyek vissza álmodni tovább.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #3686 üzenetére
Ahányszor látlak,
elhagynak a szavak
csend lesz végre, béke,
elcsitul a harag
Ahányszor látlak,
felragyog az utca,
a kopott, öreg járda
fényes lesz és tisztaRefr.:
Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából hallom, érzem: semmi nincsen ingyen...Ahányszor látlak,
tavasz lesz a télből,
csend lesz végre, béke,
mosoly lesz a könnybőlRefr.:
Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából hallom, érzem: semmi nincsen ingyen...Hogyha kell, majd eléállok bátran,
Általad én mindig a szebbik arcát láttam...Látlak, ha nem vagy itt,
hallom a csendjeid,
ami körbevesz, néha megsebez,
némán átjárja életem perceit
Hallom a színeket,
látom a csendeket,
mélyen legbelül én már érzem azt,
amit felfogni, érteni nem lehet...Ahányszor látlak, rámköszön az Isten,
hangjából érzem, semmi nincsn ingyen
Hogyha kell, majd eléállok bátran,
Általad én mindig a szebbik arcát láttam...Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg tölthető az AC3. Nálam hibát dob a Uplay.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wááááá... Ez nagyon beteg..
Véleményem szubjektív...
-
-
Pickit3
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest