Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Apucy01 #4100 üzenetére
Amottan-e ni' egyetlen kérdés van, arra pedig több válasz lehetséges mert amennyiben jól shejtem a lidérc megnevezés mivoltát s eredetét, bezony itt mi lidércek többen vagyunk, így nem tudom kire gondolsz..
Ámbár amennyiben azt szeretnéd hallani szerény kivetítettshégemtől is, miszerint DA, márpedig enyhén odakozmált SMD-s SSD-t ajánlott-e venni, a válaszom oly bölcsen az hogy NYET..!
Emellett az egész elég fura, nincs semmi a chipekre nyomtatva, se gyártó, se típus, se shemmi..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Apucy01
őstag
Az van ám hogy lökött barátom le dumálta a tulajal és már a futár is fixálva nem nekem lesz az én kis fm2+ deszkám ilyen csoda cuccról még nem is álmodhat... azért remélem jó lesz a srácnak és nem engem fog agyon verni.. én csak a masinát és a netet adtam az üzlethez mosom kezeimet kérem!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Habugi
addikt
válasz Apucy01 #4103 üzenetére
Persze hogy jó lesz neki, beszereli és megkérdezed tőle mennyi jó azt fogja válaszolni hogy hát haver, ennyire jó még a toprongy, cshecshengerrel átgyalult rohadt életbe nem volt..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Apucy01
őstag
OSH az oké hogy itt szét szórata velem azt a képet pár topicban.. " lazán elemebetegnek néznek mindenhol" De még a samu supportnak is elküldette velem!!!!
Meg sem várván hogy ők válaszolnak rá valamit kb két óra várakozás után megkötötte az üzletet..
és még a monitoromat is kérte 55k ért...
-
Televan74
nagyúr
-
Beretvás
veterán
Na milesz itt má he??
-
Apucy01
őstag
válasz hackeeeee #4112 üzenetére
köszi lidércem!
sajna már késő bezsákolta a haver!
Troll
ehhh de fene nagy dögökkel mászkálsz .. remélem a második képen nem te vagy mert ha igen léci ne szambázz el egy ovi előtt mert a kicsik megálnak a növekedésben ha meglátnak!!!
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Ahogy ez lenni szokott, pihenőnapon megbetegedtem. Péntek esti ramazuri is elmarad emiatt.
Ma is jövök haza és a faluban az egyik kereszteződében volt némi jég ami elég volt ahhoz, hogy megfordítsa az autót ellenkező irányba. Nem lett semmi gáz csak megijedtem, mert nem számítottam rá, hogy a kereszteződés szélében szétfagyott valami vizes cucc. Vigyázzatok nagyon a közlekedéssel! -
Televan74
nagyúr
Apink - Cause you're my star (Hun sub) - Kedvenceim...Vigyázat néhol kicsit sok a smink,néhol már idiótán sok.
Mondjuk én a szemeikbe vagyok szerelmes,de nagyon.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Aphrodite
Emalkay - When I Look At You bakker, ez se új zene.
Mt Eden Dubstep - Still Alive fantasztikus klipp, jó zene.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Beretvás
veterán
Reggelteket népek. Ébredezzetek...
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Apucy01
őstag
Reggelt uak!
De jót hunytam. Most keltem úgy 20 perce...
Troll pajti.. hát te má totál meg vagy zavarodva? a bolhák el vették az eszedet? igaz ami nem volt az nem lehet elvenni saját magaddal beszélgetsz tuti jól vagy ne küldjek papot és bonc mestert?
-
Televan74
nagyúr
Szép estét! Szebbet mint nekem van! Laza hányinger,hidegrázás, stb.!
-
Televan74
nagyúr
Benyomtam egy Becherovkát,aztán még egyet. Talán most már megmaradok.
-
Televan74
nagyúr
válasz Televan74 #4144 üzenetére
Jó éjszekát! Nagyon csúcs ez a beher.Ajándék behernek nédz meg az alját is! Áúúú! Holnap lesz vaufogsor faromba szűrível! Azt hoszem totáál kész vagyok! Még egyszer jóóóó éjt,dobok egy pissárgát,azt szundi! Lehet felriadokmég! A boa legyen veletke!
Üdv. T.
-
Beretvás
veterán
Reggeltet.. ébredjetek hétalvok me odacsapok ahol fáj.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Reggelt gempőcök.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest