Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
napot uraim!
ez a teknő ember az ügyeletes hülye??? vagy mi?Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #2651 üzenetére
Érdekes a dolog. Mert amit csak a zacskóból való kibontás vettem észre az két karc és egy ütődés nyom.Nem tudom mi lesz vele,szóltam LeC -nek,azt mondta küldjem vissza.Az a furcsa hogy gyárilag lezárt zacsiban érkezett, az zacskón ütődés nyom nem volt.Én meg csak kivettem a dobozból,asztalra tettem,onnan a gépbe.
Szerintem nem fogják elfogadni a garancia igényemet.Buktam 17k -t. A franc sem gondolt rá hogy még a gyári csomagolásban tüzetesen átnézzem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
válasz Apucy01 #2657 üzenetére
Te zsákos mire kell a nagy kraft? Eredjél innen! Remélem a zen jó lesz és akor minden faszomöccseinteles bukik majd egy csomó pénzt.
Televan: az a marha nagy helyzet, hogy a karc lehet csúnya. Viszont ha ennek semmi köze ahhoz ami tönkre ment mindenki kussolhat. Ezt nem én mondom hanem a jog. Persze ezt egy sufniban érvényesíteni nem lehet.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2661 üzenetére
Nem érdekel a nagyker. Nem is kell tudnom,. hogy léteznek. A gyártóról se kell tudnom semmit. Semmi közöm hozzájuk. A bolthoz van egyedül közöm.
Apucy01: elnézést uram. Ismerem én Önt? Ne vegye tolakodásnak, hogy válaszoltam. A továbbiakban ez nem fog előfordulni.
Drága? A lap amit linkeltél 100k. Ettől biztos nem lesz drágább. Még akkor se ha a cégtől kijön valaki és leppippant mellé.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2667 üzenetére
Na akkor. Ha földhöz van vágva nyilván attól ment tönkre. Viszont ha fogom és csavarhúzóval végig karcolom. Szövegelhet, hogy belül a mechanika attól ment tönkre.
Vagy egy mosógép pl horpadt. De annak semmi köze ahhoz, hogy leégett benne a motor, vagy a dob csapágy tönkre ment. Vagy ha a cég ezt állitja adjon róla papirt. Tetszik érteni?
Mondok mást. Ha én a lapról leszedem a pci slotokat mert csak. Aztán valamelyik kondi megadja magát. Senki nem ugathat. Mert nem a slotokat akarom megjavíttatni. Nem is cseréltetni akarom újra a lapot. Csak azt akarom ami jár. A kondi cserét.
Az a baj, hogy a kiskerek mindennel visszaélnek, csak nehogy csinálni kelljen valamit. Ezek az eszközök kopnak, használódnak (nyilván nem arról beszélek mikor a templomtoronyból vannak kibaszkódva). De ők ezt arra használják, hogy ne kelljen gariztatni.Apucy01: elnézést Sir, de öntől ilyen hangnemet nem tűrök. Legyen kedves valamelyik inteles topikban tartózkodni ezután. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #2668 üzenetére
Röviden,
Én visszaküldtem, mint kisker, egy Toshiba HDD-t garba, amin szétesett a partíció.. Beszerelésből adódóan meg volt csapva a sarka. Alapból nem kellett volna, de visszaküldtük, nézzék meg.
Úgy kezdte a nagyker, hogy sarka sérült, feltételes garancia.
Mondjam tovább?
Nem él vissza senki semmivel.. A kisker a kurvajó arc, ha meg van ütve egy termék, vagyis a kaszni sérült, horpadt..stb, és átveszi azzal, hogy megpróbálja legariztatni, és lesz ami lesz.
Persze a HDD ebből a szempontból gáz, mert mint mondtam, a franc tudja, hogy mit kap a hajón, amíg ideér.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2669 üzenetére
De nem érdekel a folyamat. Nem kell tudnom.
A kisker azt csinál amit akar. Ha a hiba arra vezethető vissza, hogy bibis a sarka. Akkor a vevőnek nem jár semmi. Csak egy papir erről meg a hibás hdd. Ha nem a bibis sarok miatt ment tönkre a mechanika. Akkor a kiskernek törvényi kötelessége a hibát javítani. Ennyi a törvény. Nem több nem kevesebb.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2672 üzenetére
Oda viszem vissza ahová a pénzem adtam, meg amire a törvény kötelez. Az pedig a bolt.
Ha ők így nem akarnak vele foglalkozni, meg szerintük ez a hiba oka. Adjanak róla írást. A többit meg majd rendezem én. Csak az ha nem az a hiba okozója kicsit sokba fog fájni a boltnak. Mert akkor minden költség + a fogyvéd esetleges szankciója jó pár száz k-s tétel.Anno a mistralba mentek ilyen flottul a dolgok. Amíg egy ember nem kezdett el helyeken asztalt verni. Aztán csúnya vége lett.
A kiskereket, nagykereket egyébként se kell bemutatni. Mindenhol a mutyi megy. Nem egy dőlés volt már.
Arról nem is beszélve, hogy eladják a sok szürkeimportos szart. Aztán az egy év kötelező gari után meg csak nézel, hogy adott cég nem foglalkozik veled mert pl a serial szerint tajvani vagy ausztrál eladás.
Nem egy ilyen esetet láttam már. Mert ugye a gyártó csak a hivatalos csatornákon az adott országban eladott termékre vállal garanciát (most az eu, világ, prem garikat ne vegyük ide).Annó garis topikban Azt javasoltam a népeknek (főleg drágább termékeknél), hogy vásárlás után nézzék meg a gyártó cégnél a terméket. Ott ugyanis hamar kiderül ha fasírt van. Akkor pedig szépen 14 napon belül el kell állni oszt csók.
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #2673 üzenetére
Ugyan azt fogja tenni a kisker, amit leírtam.. Átveszi, elküldi garira, aztán max a gyártótól visszajön, hogy így jártál.
A lényeg az, hogy a kiskernek nem kötelessége cserélni a sérült terméket.
Abban nincs vita, hogy oda kell vinni alaphelyzetben a terméket, ahol a fogyasztói szerződést kötötted, ez nem kérdés.
Ha meg megy a mutyi, akkor nem kell szenvedni a kiskerrel, a gyártóhoz kell küldeni a terméket, és nem fogsz rajta strapálni.
Ez tiszta sor, sajnos Én is tudom..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2674 üzenetére
Itt van a tévedés. Ha a sérülés, szépséghiba nem okozója a gariztatás tárgyának a kisker elmehet a búsba. Nem én mondom ezt hanem a tövény és a fogyvéd. Hovatovább semmi köze hozzá senkinek.
Maradjunk a hdd-s esetnél. Nekem is volt hdd garizásom. Nehezen ment be a házba. Oldalt össze lett karmolva. Beszart. Kisker meg cserélte (ha nem cseréli csak a mechanikát, mert az szart be, nem szóltam volna semmit, mert ő eleget tett a kötelezettségének, az engem nem érdekel, hogy ő cserél, azt adja ami jár, ja hogy neki könnyebb, olcsóbb cserélni, az engem nem érdekel, mert nem az én dolgom).
De ha neki álltak volna agyalni akkor se lett volna gond. Mert adják írásba. Vegyék fel a szopóálarcot. Mert megszopatom őket. Voltam én anno a mediába meg tescóba is garizni meg még kitudja hol. Első körön ment az okosítás. Aztán nekem lett igazam. Lehet próbálkozni. Csak nem érdemes. Velem nem.Én személy szerint nem foglalkoznék se a kiskerrel se a nagykerrel. Nekem is jobb lenne féláron a gyártótol megvenni elhiheted. Csak sajna ez nem müködik.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #2675 üzenetére
De ez is már csak max a gyártónál derül ki egy HDD esetén.. Mert itthon Neked senki sem fog belenézni a vinyóba, max a Kürt, de onnantól szintén nem lesz garis.
Ha a kisker átveszi, onnan nagy valószínűséggel úgyis a gyártónál köt ki. Ha a gyártó köpi vissza ezzel, onnantól most lehet hónapokon keresztül szenvedni ezzel, csak nem biztos, hogy megéri.
Én is már találkoztam olyannal, hogy a nagyker visszaköpte a HDD-t, a gyártó pedig cserélte.. Mondtam nekik, hogy engem nem érdekel, és az Ügyfelet sem, küldjétek ki.. 4-5 hét volt, de jött a cserevinyó.
Háklizni, akkor van értelme max, vagyis, inkább akkor kell, hogyha azzal kezdi a kisker, hogy menj a picsába.
Öhm,.. Nem minden gyártónál működik. Manapság már van pár gyártó, akitől direktben lehet vásárolni.. Az máskérdés, hogy 1 terméket megéri-e tőlük megrendelni..
Itt is úgy indult, hogy küldje vissza, vissza kell tolni, aztán kiderül mi lesz. Valszeg amúgy cserélni fogják.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
"Apucy01: elnézést Sir, de öntől ilyen hangnemet nem tűrök. Legyen kedves valamelyik inteles topikban tartózkodni ezután. Köszönöm. "
Kérem kedves Troll úr nevezze meg segédeit holnap este párbajra várom a füvészkertben!!!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #2676 üzenetére
Várjál. A kiskert terheli a gari. Az, hogy ők tovább küldik nem releváns (tartsanak szervizt, szervizest).
Az én esetemben se volt az. Kattogot, nem müködött. Azt a bolt is meg tudta állapítani.
Szóval nem értem ezt a nagyker, szerviz, gyártóval takarózást. A törvényt se érdekli a harmadik fél. Az, hogy a kisker valakivel úgy egyezett, hogy azok állapítják meg a hibát azok javítanak a fogyasztó szemszögéből nem érdekes.Sose veszekedtem egyből sőt másodjára se senkivel. Pl kérdezd az iponosoktól. De ha én megadom a tiszteletet és jó fej vagyok igenis nyalják ki a seggem. Lehet persze arcoskodni meg elhajtani. De veszíteni valójuk nekik van több.
Apucy01: Kedves ismeretlen Úr. Roppant szimpatikus lehetek Önnek ha ismét megszólít. Nos két dolgot közölnék Önnel. Én nem csak a barátaimat, de az ellenségeimet is gondosan megválasztom. Ön egyik kategóriába sem tartozik. Másrészről ha mégis összeütközésre kerülne sor. Kérem gondoskodjon magának hite szerinti papról és sírásókról. Ne terheljen ezekkel engem kedves ismeretlen Úr.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #2678 üzenetére
Mivel nincs kötelező cseregarancia, szépen kivárod, hogy mi is fog történni. Persze, van ahol van ilyen..
Összességében, ha valami hibás, azzal nem szokott gond lenni, mert az több helyen cserélik polcról is, hogy ne várjál feleslegesen két hónapot... Mert várhatsz, szó nélkül. Aztán, hogy azt már ki intézi, az már mellékes.
Tiszta sor, mert a kisker a vásárlókból él..
Csak van, ahol ezzel nem foglalkoznak.
Mint már mondtam, ez tény és való, hogy senkit nem érdekel semmi.. Csak egy egyértelmű hibánál lehet kicseréli polcról, mert kurvajófej (mert ugye nem köteles azonnal cserélni, főként ha több hónapos, esetleg éves termékről beszélünk), és majd elintézi, vagy azt mondja, hogy hát barátom, vársz türelmesen 3-4 hetet, és majd jön a csere.
Nem véletlen álltak le a nagyok is ezzel a "több hónap után hozd vissza és azonnal cseréljük" témáról.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
gyáááá cicaharc.. akkor , hogy van ez? eggyel kevesebb tag vagy hogy?
-
Apucy01
őstag
válasz Gyuri27 #2678 üzenetére
Tisztelt Troll!
Önnek nem kell gondoskodnia sem papról sem sírásóról az én részemre mert ebben a párbajban nem az ön kénszagú személye lesz a győztes!
Inkább ön gondoskodjon arról hogy önt fogadják lucifer lakhelyének valmelyik eldugott bugyrában.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Gyuri27
félisten
válasz Apucy01 #2681 üzenetére
Kedves ismeretlen Úr. Részvét nyilvánításom az elkövetkező halála miatt kérem adja át szeretteinek.
Valamint közlöm Önnel, hogy az én már az Ön által említett helyen lakom!hackeeeee: sosem vártam, hogy ránézésre polcról cseréljenek. Nézzék meg. Van rá 14 napjuk.
Soha nem vártam többet mint ami törvényileg jár. Azt viszont nem szeretem, ha a meglévő törvényhez ők kreálnak ezt azt. Ne adj isten felül is bírálják. Holott az is írva vagyon, hogy ami a törvénytől eltérő és hátrányos. Az élből semmis.Kicsi troll: cicaharc? Az itt nincs. De még vita sincs. Nem láttál te még engem embert enni. Ne is akarj. Mert már az olvasásáért is bant kapnál.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #2685 üzenetére
Értenek hozzá. Ez van na.
Linkeltem kolléga hsz-t a 460 topikból. A doom már most megesz 3,2 gigát fasza beállításon. Mi lesz egy félév év múlva? Kevés lesz a 3,5 giga. Persze lejjebb lehet venni mindent. Meg a vga azért nem ganyé kategória. Csak hát 60k-t nem ér. Persze akinek van zsé annak mindegy (bár ha van miért venne használt 3,5 gigás vga-t 60k-ért). Akinek meg nincs és gondol a jövőre, de legalább 1-2 évre az megpróbál minél több rammal felszerelt vga-t venni.
Amikor kijött a 470 már jobb volt dx12-ben. Azóta jött ki friss driver is. Dx11-ben is minimális az elmaradása. Szóval inkább abból egy 4 gigás új még ha picit drágább is (de az aprót nézve van, hogy nem drágább) 3 év garival.
De ezt odaát ne mond mert ki leszel okosítva.Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Pickit3
aktív tag
válasz Televan74 #2648 üzenetére
Én 3 napig szoptam, hogy a wd (régi green) vinyót összehozzam az új szkájlék konfiggal végül a lemezkezelőben addig kattintgattam, hogy egyszer megjelent, nehezen leformáztam és működött. Addig nekem is furcsa zajokat keltett, mintha a fejet pozicionálta volna koppanástól koppanásig, közben felpörgött majd amikor teljes fordulaton ment leállt majd megint felpörgött és így tovább. Persze lehet, hogy ez csak nekem volt megoldás, de hátha neked is megoldaná a problémádat.
-
Gyuri27
félisten
válasz Pickit3 #2689 üzenetére
Intelnek van valami jó drivere amit nem kell felrakni. Állandóan lövi le (parkoltatja a hdd-t).
Mondjuk aki intelt vesz az meg is érdemli. Meg ne is sírjon. Legalább ne amd-s topikba. Mer azt találom mondani, hogy okos legyél szerelemgyerek. vagy azt, hogy okos legyél megkamázlak.Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
kis esti retro.. [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest